Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Τα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr2/7/14 Tacos με τραγανό μπακαλιάρο και κρέμα ταραμά το πιάτο μας για σήμερα. Συγκεκριμένα αν μπορούσα θα έγραφα : Tacos από τορτίγια με τραγανό ψητό φιλέτο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ): 2 μεγάλα καλαμάρια (περίπου 1 κιλό) 1 ποτήρι ξινόγαλο μπόλικο ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα) λίγο αλάτι Για το πανάρισμα: 1 κούπα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ: 1 κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο 1 πράσσο τζίντζερ, κύμινο (σκόνη) 500 γρ. γαρίδες 2 ζωμούς (κύβους) λαχανικών αλάτι, πιπέρι ΥΛΙΚΑ για τα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΜία πρόταση από την Ελένη Ψυχούλη ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 6-8 γόπες (ή σαφρίδια) 2 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 1 φλ. αλεύρι ½ φλ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1½ κιλό μπακαλιαράκια 1φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ φλιτζ. καλαμποκάλευρο λάδι για το τηγάνισμα αλάτι πιπέρι Καθαρίζουμε τα ψάρια μας από λέπια και[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά Μπακαλιάρος παστός 200 γρ ξεκοκαλισμένος Καλαμποκάλευρο 3 κουταλιές της σούπας. Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ μέτρια[...]
Πηγή: chefoulis.grΣαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΠρόχειρο μοιάζει,αλλά χορταστικό, πλήρες γεύμα είναι. Το αγαπούν και τα παιδιά. Και το αγαπώ κι εγώ, μες το καλοκαίρι,τότε που η κουζίνα,όσο και να την θες,δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜια καλη ιδεα για το φθινοπωρο. Τι χρειαζόμαστε: 800 - 1 κιλο φιλέτα πέρκας (κατεψυγμένα) ξεπαγωμένα τελείως και στραγγισμένα 2/3 φλυτζ. καλαμποκάλευρο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή αυτή δόθηκε στα πλαίσια της ραδιοφωνικής εκπομπής που κάνω παρέα με το Λεωνίδα, η οποία ονομάζεται "Κουζινομπερδέματα" και ακούγεται κάθε Σάββατο,[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΞεπαγώνω σε θερμοκρασία δωματίου πλένω και στραγγίζω τον ψάρι . Αλευρώνω τον γαλέο με ανάμεικτο αλεύρι κίτρινο χωριάτικο & καλαμποκάλευρο και τηγανίζω σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟι πατάτες είναι ένα απο τα αγαπημένα μου λαχανικά όπως και να είναι μαγειρεμένες! Και πάντα οι συνταγές που βρίσκω με πατάτες με εκπλήσουν ευχάριστα. Παρακάτω[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΑν και δεν είμαι οπαδός των ψαρικών. δεν λέω όχι σε φιλέτο γλώσσας. Υλικά: Φιλέτα γλώσσας Αλάτι Πιπέρι Κόλιανδρο αποξηραμένο Καλαμποκάλευρο 3 κουταλιές της[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΤο μπαρμπούνι ( Τρίγλη η μυστακοφόρος ή Mullus surmuletus ) μαζί με την εξαδέλφη του, την κουτσομούρα, (Mullus barbatus), είναι από τα νοστιμότερα ψάρια που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ,τι πρέπει για την νηστεία. Είναι μεγάλη συνταγή αλλά σχετικά εύκολη πιστεύω Τι χρειαζόμαστε: Για την σάλτσα: 2 κουτ. σούπας λάδι 2 πιπεριές κόκκινες κομμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΙΤΑ | ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ Ποιος δεν αγαπά τα καλαμάρια; Πιθανώς μιλάμε για το πιο αγαπημένο πιάτο θαλασσινών ειδικά στα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΜ ιλούσα τις προάλλες για συνταγές με ψαράκι λόγω νηστείας Χριστουγέννων. Ψάρι έτσι, ψάρι αλλοιώς.. Τη λύση σήμερα τη βρήκα στο βιβλιαράκι που δίνεται από μια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑ φού ο καιρός δεν μας αφήνει να ψαρέψουμε καλαμάρια λέω να μαγειρέψουμε απ'αυτά που είχαμε πιάσει τότε! Την επόμενη φορά θα σας περιγράψω το κρύο "της[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΣυστατικά 4μικρά μπακαλιαράκια καθαρισμένα Αλεύρι Λάδι για τηγάνισμα Αλατοπίπερο ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΝΤΑ 4ποτήρια νερό 1κουταλιά αλάτι 1ποτήρι καλαμποκάλευρο[...]
Πηγή: zannetcooks.com15/11/13 Παρασκευή φίλοι μου! Στρώσατε χαλιά; Στολίσατε χριστουγεννιάτικα ή ακόμα έχετε τα μαγιώ σας σε πρώτη θέση γιατί συνεχίζετε τα μπάνια; Όλα τα ακούω το[...]
Πηγή: zannetcooks.com