Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για την αθερίνα 1 κιλό αθερίνα 100 γρ. σιμιγδάλι 100 γρ. αλεύρι Αλάτι Πιπέρι Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Για τη sauce tartar 100 γρ. αγγουράκι τουρσί 300[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚΑΝΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ!!!! ΥΛΙΚΑ 1 κιλο αθερινα λαδι 2 κρεμμυδια αλευρι αλατι ΕΚΤΕΛΕΣΗ πλενουμε καλα τα ψαρακια τα βαζουμε στο σουρωτηρι και βαζουμε αλατι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1/2 κιλό Αθερίνα ή μαριδάκη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλεύρι Ελαιόλαδο Ρίχνουμε το ψαράκι και το κρεμμύδι σε ένα μπολ και τα αλευρώνουμε. Αφού κάψει το τηγάνι με[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπλό και πολύ αγαπημένο ψαράκι η μικρή αθερίνα! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grOι μαριδούλες μας τηγανιτές με διαφορετικό τρόπο, γίνονται γευστικές !Μπορούμε να φτιάξουμε κι άλλα ψαράκια μικρά με τον ίδιο τρόπο π.χ.αθερίνα!! Συστατικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr500 γρ. αθερίνα 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη (μέτριο) 4 αυγά 50 γραμ. γάλα εβαπορέ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις Αλάτι Ελαιόλαδο για το τηγάνι Οδηγίες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο μικρό ασημένιο και λίγο στρουμπουλό -για τα κυβικά εκατοστά του- ψαράκι που γλυκίζει στο στόμα, η τόσο ωραία τόση δα αθερίνα, η Τίνκερμπελ των ψαρομεζέδων.[...]
Πηγή: pandespani.comΤην ημέρα καθαρισμού του καταψύκτη, ευρέθη αθερίνα. Αντί για την πεπατημένη οδό του τηγανιού, προτίμησα να κάνω κάτι καινούργιο: κεφτέδες με αθερίνα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΤον μαρινάτο γαύρο τον έμαθα εδώ και πολλά χρόνια στην ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Είναι από τους νοστιμότερους που έχω φάει ποτέ. Αλλά ακόμα πιο νόστιμο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά αθερίνα 800 γρ. κρεμμύδια 3 κομμένα σε λεπτές φέτες αλεύρι ανακατεμένο με αλάτι και πιπέρι, για το αλεύρωμα ελαιόλαδο για το τηγάνισμα χυμός λεμονιού 3[...]
Πηγή: icookgreek.comhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά ψιλά ψάρια (μαρίδα, αθερίνα, γόπα) αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Παρασκευή «Συνηθισμένα τα ψιλά ψάρια μαρίδες ή[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΤο έχω δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχω μαγειρέψει πολύ ψάρι στη ζωή μου, παρόλο που μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν όλα το ίδιο, αλλά υπάρχουν μερικά, στα οποία[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr1/2 κιλό Αθερίνα ή μαριδάκη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλεύρι Ελαιόλαδο Ρίχνουμε το ψαράκι και το κρεμμύδι σε ένα μπολ και τα αλευρώνουμε. Αφού κάψει το τηγάνι με[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕίναι ένα δυνατό πιάτο, ένας πολύ καλός μεζές, που παντρεύει τη φρεσκάδα της θάλασσας με το άρωμα ενός ξυδιού μοναδικού, δικού σας, φτιαγμένου στο σπίτι από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜαρίδες τηγανιτές με λίγο διαφορετικό τρόπο, γίνονται γευστικές! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μαρίδα ή αθερίνα 2-3 κρεμμύδια σε ροδέλες μαϊντανό, ρίγανη αλατοπίπερο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πιο γρήγορο και θρεπτικό ψαρικό μεζεδάκι!! Ενα ψάρι που δεν χρειάζεται καθάρισμα. Τι χρειαζόμαστε: 500γρ αθερίνα λίγο αλεύρι για αλεύρωμα αλάτι μισό λεμόνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘα το φτιάξουμε με: - αθερίνα - αλάτι - κρεμμύδια (αν βρείτε λευκά, ακόμα καλύτερα) - λάδι και αλεύρι για το τηγάνι Πλένουμε και καθαρίζουμε την αθερίνα και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr