Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 291 συνταγές
Κεφαλονίτικη αγκιναρόπιτα-έκπληξη με παστό μπακαλιάρο, Πώς να φτιάξετε τις λαχταριστές Πάστες αμυγδάλου. Οι γνωστές πάστες Νουγκατίνα, Πάστα Κρέμα Σοκολάτας-Πανεύκολες Πάστες σε Κούπα Chocolate Cream Desserts In a Cup, Πάστα ταψιού Lila Pause - Πάστα με Κορμό και Κρέμα Φράουλα - Σοκολάτα
Η " Αχτίδα" μου με έπιασε να ...τσιμπάω μια δαγκάνα..μετά απο όσα έκανα νομίζω έχω το δικαίωμα! Η καινούργια μου πήλινη γάστρα φίλοι μου που την αγόρασα απο[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr250 γρ. γαρίδες καθαρισμένες ελαιόλαδο (1 κ.σ. + 2 κ.σ.) αλάτι πιπέρι 2 σκ. σκόρδο 1 κίτρινη πιπεριά τσίλι (½ + ½) 1 πράσινη πιπεριά τσίλι (½ + ½) 1 πορτοκαλί[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑπό τα άδυτα της κουζίνας της Νέλλης, όπου οδηγήθηκε η παντεσπανική μας περιέργεια σε φάση γευστικής έξαψης, πήραμε –αφού ζητήσαμε και μας έδωσε μετά από[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά συνταγής Για τη σαλάτα αλμυρίδα: 1/2 κιλό καθαρισμένη από τα χοντρά κοτσάνια ντομάτες: 2 ώριμες, κομμένες σε κυβάκια, χωρίς φλούδες και σπόρους σκόρδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΤον μαρινάτο γαύρο τον έμαθα εδώ και πολλά χρόνια στην ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Είναι από τους νοστιμότερους που έχω φάει ποτέ. Αλλά ακόμα πιο νόστιμο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 επίπεδο κομμάτι ξύλου χωρίς βερνίκι 500 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. κόκκους πολύχρωμων πιπεριών 3 κ.γ. μέλι 1-2 σκ. σκόρδο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο σπετζοφάι είναι για εμάς ένας αγαπημένος μεζές. Εκτός από το κλασικό όμως το έχουμε φτιάξει και με σουπιές ! Σήμερα δοκιμάσαμε μια τρίτη εκδοχή με χταπόδι,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜέσα στο menu της εβδομάδας που συνήθως προγραμματίζω, προσπαθώ να έχω πάντα κάποια μέρα ψάρι ή κάποιο άλλο θαλασσινό προκειμένου να κάνουμε έναν καλούτσικο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑλλη μια πεντανόστιμη συνταγή για τα φιλέτα γλώσσας και οχι μόνο!!!Μπορούμε να φτιάξουμε όλα τα ψάρια φιλέτα που συνήθως είναι άγευστα!!! Τι χρειαζόμαστε: 6[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2/4/15 Χταπόδι με πορτοκάλι και κοφτό μακαρονάκι και δεν θα χάσετε. Το πορτοκάλι του πάει μούρλια! Συστατικά 1kg.χταπόδι 250gr. Κοφτό μακαρονάκι 3 κουταλιές[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο πεντανόστιμο αυτό ριζότο, το έφτιαξε η φίλη μου η Κατερίνα και μας το κέρασε για την επιτυχία του γιου της του Βαγγέλη που ήρθε 6ος στην σχολή Ναυτικών[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΨαρόσουπα κοκκινιστή με κοκκινόψαρο και πεπονάκι. Τι χρειαζόμαστε: 2 κοκκινόψαρα καθαρισμένα 2 καρότα 2 κολοκύθια 1 κρεμμύδι 2 ντομάτες στο μπλέντερ 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 μέτριου μεγέθους ψάρια (Περίπου 800 γρ.) Αλάτι, πιπέρι 4 κουτ. ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 4 κουτ. τσάιβς (σχοινόπρασο)[...]
Πηγή: greekcook.gr50 γρ. Αντίδια 2 κουταλιές της σούπας αχινό 50 γρ. χτένια 70 γρ. Μάνγκο, Για τη ντρεσινγκ 2 κουατλιες σούπας ελαιόλαδο 1 κλωναράκι βασιλικό φρέσκο 2 κουταλιες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣτην νηστεία, θα έπρεπε να στερούμαστε αυτό που αγαπάμε! Όταν όμως τα νηστίσιμα και μάλιστα τα θαλασσινά είναι από τα αγαπημένα πιάτα τι κάνουμε; Ευφραίνομεν[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΑπό συνταγές τηγανητού μπακαλιάρου γεμάτη η γειτονιά. Το να γράψω κι εγώ το θεωρούσα μεγάλη υπερβολή, ώσπου η συζήτηση για ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr500γρ.γλώσσα φιλέτο 12 κυδώνια 80γρ. βούτυρο 1 ποτηράκι λευκό κρασί 1 κουταλιά τριμμένη φρυγανιά αλάτι Βράζετε τα κυδώνια. Καθαρίζετε καλά την γλώσσα,την[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (4 μερίδες) : 1 κουταλιά ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες 3 μέτρια μήλα κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες κατά μήκος 1,25 φλιτζ.[...]
Πηγή: yumyum.grΟ καιρός αυτές τις μέρες, μας έδωσε άλλη μια ευκαιρία για ψάρεμα καλαμαριών και φυσικά δεν την αφήσαμε ανεκμετάλλευτη εν'οψει χειμώνα και κυρίως λόγω[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr1/2 κιλό μακαρόνια σπαγγέτι (εγώ έβαλα πολύχρωμα σήμερα) 1/2 κιλό γαρίδες καθαρισμένες και αποφλοιωμένες 1/2 κούπα ψιλοκομμένο ανανά 1 κρεμμύδι τριμμένο 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grΈνα πιάτο απλό, εύκολο, υγιεινό, νοστιμότατο, αρωματισμένο με το έμβλημα της Ελληνικής και γενικότερα της Μεσογειακής κουζίνας, τη ρίγανη. Μάλιστα η Ελληνική[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλησπέρα κορίτσια, το Σάββατο δοκίμασα μια συνταγή του Μαμαλάκη από το περιοδικό του Olive που έλεγε για ξυδάτες σαρδέλες εγώ το έκανα με γαύρο και έγινε[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami