Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Στη Boqueria, την κεντρική αγορά τροφίμων της Βαρκελώνης, την πιο γοητευτική ίσως από τις αγορές της Ευρώπης, πουλιούνται κάθε λογής πολύχρωμα θαλασσινά-[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 4 μεγάλα καλαμάρια Υλικά για την γέμιση 1 κόκκινη πιπεριά ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη 1 πορτοκαλί πιπεριά ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη 100 γρ.[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/1 φέτα σολομού 1 μεσαίο κρεμμύδι τσιγαρισμένο 1 φλιτζ βρασμένο ρύζι 1 φλιτζ βρασμένα ρεβύθια 1 φλιτζ βρασμένες κόκκινες φακές 1 φλιτζ κοφτό μακαρονάκι 1 φλιτζ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΣολωμός ελαφρύς, νόστιμος με γεύση από Μεσόγειο. Δεν είναι συνηθισμένο πιάτο ο σολωμός κοκκινιστός, μα μ’ αρέσει να δοκιμάζω να φέρνω πιο κοντά στις[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΈχει υποβληθεί από qabak Παρασκευή, 02/09/16 Υλικά1/2 κιλό γαρίδες2 κουταλιές της σούπας λάδι1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φετούλες3 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: greekmasa.grΜεθυσμένα… καλαμαράκια με βασιλικό και μαϊντανό συνοδευμένα με ρύζι πιλάφι. Μια διαφορετική, αλλά ελκυστική συνταγή. Υλικά για 4-5 άτομα 1 κιλό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός (500 γρ.) 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι 20 ml ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 5 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά Γυαλιστερές Μύδια Κυδώνια Σταφίδες Ρύζι(γλασέ) Κρεμμύδι – σκόρδο Βασιλικό, δυόσμο, δάφνη, ρίγανη, κανέλα Χυμό ντομάτας και μια κουταλιά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 2 άτομα): 1 κρεμμύδι 1 σκόρδο 300 γραμ. φιλέτο ψαριού (πχ. βακαλάος) 1/8 lt κρασί λευκό 50 ml ζωμός λαχανικών 1 ντομάτα χυμό από[...]
Πηγή: greekcook.grΓεύμα στα γρήγορα σήμερα! Ελαφρύ, νοστιμότατο, φινετσάτο και το κυριότερο; Θα χρειαστείτε 5' προετοιμασία και 20' το πολύ ψήσιμο. Αν το συνοδεύσετε και με μία[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.com