Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Η συνταγή αυτή κανονικά γίνετε με πιό μεγάλες γαρίδες . ΥΛΙΚΑ Γαρίδες 1-2 φύλλα δά ... φνη 4-5 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φετούλες λίγο ελαιόλαδο αλάτι-πιπέρι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑΧΝΙ Απο τα μεσα Σεπτεμβριου, οταν αρχιζουν να κρυωνουν τα νερα, τα καλαμαρια βγαινουν σε μικροτερα βαθη, για να αναπαραχθουν και αρχιζουν να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΛΤΕ ΑΠΟ ΚΡΑΝΑ Μία νηστίσιμη πανδαισία στο πιάτο σας!!! θα χρειαστούμε: 1 χταπόδι ( 1 κιλό περίπου ) 1/2 φλ. τσαγιού έξτρα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -500 γραμ γαύρο, φρέσκο -αλάτι -ξύδι από λευκό κρασί ΜΑΡΙΝΑΔΑ -2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες -1 κουτ. του γλυκού κόκκους απο mix πιπεριών -1[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΈνα αρωματικό, εύκολο και νόστιμο φαγητό κι επίσης χορταστικό αφού μπορείς να κανονίσεις το μέγεθος κάθε σουπιάς να αντιστοιχεί σε μια μερίδα φαγητού της[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜία σαλάτα όνειρο ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ ~ Για 2-4 άτομα Για το χταπόδι 150 ml έ.π. ελαιόλαδο 150 ml λευκό ξηρό κρασί 1 φύλλο δάφνης λίγο πιπέρι,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grMια άλλη εκδοχή να ψήσουμε το ψάρι μας και να γίνει πεντανόστιμο! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grχταποδι φρεσκο πατατες δαφνοφυλλο ελαιολαδο Κοβουμε το χταποδι σε κομματια,τις πατατες, αλατι με προσοχη πιπερι, αρκετο λαδι,σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο και[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: 15 μικρές γαρίδες 200 γρ. σουπιά ή χταπόδι 200 γρ. καλαμαράκια 200 γρ. μύδια 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1-2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 1 δαφνόφυλλο 1/2[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ (ΤΟΝΟΣ ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ) Αυτη ειναι η παραδοσιακη συνταγη απ'οπου πηρα την ιδεα για να παρασκευασω την μοσχαρισια γλωσσα σε κοσερβα .[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γρ γαύρος ή σαρδέλες αλεύρι για αλεύρωμα λάδι για το τηγάνισμα των ψαριών (δείτε “Μυστικά” [1]) 500 γρ κρεμμύδια ξερά 3 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο για το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr