Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
Όσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα από τα ελληνικά προϊόντα που μου αρέσουν ιδιαίτερα, είναι η καπνιστή πέστροφα από την περιοχή των Σερρών. Με ωραίο ανοιχτό σωμόν χρώμα και κρουστή σάρκα.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌσοι έχετε δοκιμάσει σουπιές με σπανάκι, ξέρετε ότι είναι ένα από τα πιο νόστιμα νηστίσιμα – και όχι μόνο – φαγάκια. Συνήθως όταν φτιάχνω αυτό το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας διαφορετικός τρόπος μαγειρέματος, για να απολαύσετε ένα από τα πιο νόστιμα ψάρια. Κατάλευκο φιλέτο ψαριού, κλεισμένο σε μια αρωματική κρούστα. Τα παιδιά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈχετε δοκιμάσει ποτέ μαύρες ταλιατέλες?? Το μαύρο χρώμα τους οφείλεται στο μελάνι σουπιάς με το οποίο είναι εμποτισμένες, και είναι απίστευτα νόστιμες!!![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕντάξει, δεν θέλω να είμαι η …. αμαρτωλή της παρέας και να σας κολάζω ημέρες νηστείας που έχουμε, γι αυτό σήμερα σας μαγείρεψα νηστίσιμο φαγάκι. Το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην συνταγή αυτή, μου την έδωσε η φίλη μου η Κατερίνα Β . Στην αρχή δίστασα λίγο να την φτιάξω. Ο λόγος ήταν ότι το χταπόδι το βράζουμε στην κατσαρόλα χωρίς[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλοκαιράκι, παραλίες, ξεγνοιασιά, ουζάκι και μεζεδάκι από πεντανόστιμο γαύρο μαρινάτο, για πολλούς το top καλοκαιρινό μεζεδάκι !! Το πιο ωραίο δε είναι, ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πέρκα μ' αρέσει σε όλες της τις εκδοχές, πλακί, στο φούρνο με πατάτες, τηγανητή! Πρόσφατα την μαγείρεψα με τον παρακάτω τρόπο, που μας άρεσε πολύ, όχι μόνο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠαλιά και παραδοσιακή συνήθεια είναι το μαγείρεμα του μπακαλιάρου την ημέρα του Ευαγγελισμού. Σε αυτήν την ανάρτησή μας θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα μπαρμπουνάκια είναι το αγαπημένο μου ψάρι. Τα μαγειρεύω με διάφορους τρόπους. Αυτή την εποχή που υπάρχουν φρέσκα κληματόφυλλα, σκέφθηκα ότι είναι ευκαιρία[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτο τραπέζι της 25ης Μαρτίου θα πρωταγωνιστήσει και φέτος ο μπακαλιάρος με την σκορδαλιά, αλλά και οι νόστιμες παντζαροσαλάτες. Οι προτάσεις μας πολλές για το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια τους φίλους μας που νηστεύουν αυτές τις μέρες, να δώσω κι εγώ μια γνωστή και πολύ αγαπημένη συνταγή. Απορώ γιατί τέτοιο πεντανόστιμο φαγητό δεν το έτρωγα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτήν την σουπίτσα την πρωτοδοκιμάσαμε από τα χεράκια της συννυφάδας μου της Ελένης και ήταν πεντανοοοοόστιμη!!!!! Στην περίπτωση που σας αρέσει ο παστός[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΞέρω ότι αύριο στα περισσότερα τραπέζια, ο μπακαλιάρος θα είναι ο πρωταγωνιστής. Στην προηγούμενη ανάρτησή μας σας δώσαμε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας για[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤι πιο ωραίο από ένα φρέσκο-πιασμένο χταποδάκι !!!! Ένας πολύ νόστιμος τρόπος μαγειρέματος είναι και το στιφάδο. Για να το φτιάξουμε χρειαζόμαστε: 1 κιλό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr25η Μαρτίου την άλλη βδομάδα φίλοι μου και η παράδοση θέλει στο τραπέζι μας μπακαλιάρο-σκορδαλιά. Κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας από τους πιο ωραίους τρόπους να μαγειρέψουμε τις σουπιές, είναι κρασάτες. Είναι από τα φαγάκια ή μεζεδάκια αν το θέλετε, που μας αρέσει να παραγγέλνουμε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜην φαντάζεστε ότι με αυτό το φαγάκι θέλω να προκαλέσω ή πηγαίνω ενάντια στην οικονομική κρίση ή ότι η οικονομική μας κατάσταση είναι από αυτές που δεν τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο μεζεδάκι αυτό έμαθα να το φτιάχνω από ένα ουζερί που δούλευα εδώ στη Χαλκίδα τα χρόνια της αθωότητας και μου άρεσε πάρα πολύ. Αν μάλιστα μπορείτε να το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο χταποδάκι όπως και να το μαγειρέψουμε, δίνει φαγάκια και μεζεδάκια λαχταριστά και πεντανόστιμα! Αυτή τη φορά το μαγείρεψα κοκκινιστό, με μια πολύ γευστική[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣας προτείνω ένα απλό - νόστιμο και νηστίσιμο φαγάκι, τώρα που το σπανάκι είναι στα πάνω του. Απολαύστε το σαν κυρίως πιάτο ή σαν ορεκτικό –σηκώνει και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα φαγάκι νηστίσιμο, που όμως μπορούμε να το απολαύσουμε με την ίδια ευχαρίστηση και όσοι δεν νηστεύουμε. Χρειαζόμαστε 1 κιλό χταπόδι 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr