Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Όταν το φαγητό συνδυάζει γεύσεις θάλασσας πολύ το χαίρομαι. Και η αλήθεια είναι ότι κάνω ότι μπορώ για ν’ αποφεύγω τα πολλά κρεατικά, πόσο μάλλον τώρα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΝαι μεν αλληλό-ευχηθήκαμε για καλό καλοκαίρι αφού επισήμως μπαίνει σήμερα. Ο καιρός όμως μοιάζει να μας τα χαλάει. Συννεφιά σχεδόν όλη μέρα, μικρή πτώση της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠάνω στην τρεχάλα μου, αρκετές φορές τυχαίνει να ανακαλύψω στον καταψύκτη υλικά που έχω βάλει και απλώς δεν τα θυμόμουνα. Έτσι λοιπόν προχθές μέσα στην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌπως έγραψα και στο προηγούμενο post μου η "κουζινοθεραπεία" της Τετάρτης περιελάμβανε και το πιάτο " καλαμαράκια με τραχανά ". Δεν θεωρώ πως ήταν καμμία[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈνα γρήγορο και θρεπτικό φαγητό, είναι το ψάρι σε κάθε του μορφή. Το θέμα μας όμως, είναι τα κόκκαλα. Ο μικρός και μεγάλος άνδρας της οικογένειας έχουν ακριβώς[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜια συνταγή που είχα γράψει πριν χρόνια στο HFL είναι αυτή με το μπακαλιάρο με κάπαρη και άνηθο. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να την ξαναβάλω σε τούτο το blog τώρα πια[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑποχή από τα κρεατικά μιας και τις μέρες των Χριστουγέννων πάλι πολλά θα γευτούμε από αυτά. Προτιμώ σαφώς τα μεζεδάκια που έχουν σαν πρώτη ύλη κάποιο μέλος της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈνα φαγητό που γίνεται γρήγορα και χωρίς πολύ κόπο είναι το ψάρι. Για μένα, είναι "η χαρά" μου. Ειδικά οι μεγάλες φέτες ψαριού όπως: o γαλέος, ο ξιφίας, η[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔεν φταίω εγώ...η φαντασία μου τα φταίει! Είναι και η περίοδος τέτοια. Οπότε το αχαλίνωτο της φαντασίας μου... ότι θέλει πράττει και "εισπράττει" φυσικά τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈνα μέτριο σε μέγεθος χταποδάκι, ψαρεμένο από τον ψαρά του σπιτιού μας, με περίμενε καρτερικά καιρό τώρα. Όλο έλεγα πως θα καταπιαστώ μαζί του, αλλά όλο το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα καυτερά πιάτα και η "αφεντιά" μου δεν τα πάμε και πολύ καλά ομολογώ. Αλλά ε, με το λίγο καυτερό και πικάντικο κάτι γίνεται ... ειδικά αν αυτό[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλαμάρια φρέσκα, με περίμεναν μέρες πολλές... καθώς τα τρεχάματα δεν σταματούσαν. Όμως κάπως ήρθε πια και πάλι η ισορροπία, γύρω μου και εντός μου, οπότε είπα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓαρίδες, ένα θαλασσινό αγαπητό θαρρώ στους περισσότερους, εκτός και είσαι από τους «άτυχους» που ενδεχομένως τις αγαπούν αλλά έχουν αλλεργία στα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜέσα στο menu της εβδομάδας που συνήθως προγραμματίζω, προσπαθώ να έχω πάντα κάποια μέρα ψάρι ή κάποιο άλλο θαλασσινό προκειμένου να κάνουμε έναν καλούτσικο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο ψάρι είναι ΘΡΕΠΤΙΚΟ, πάει και τέλειωσε! Και όταν προσπαθώ να πείσω μια ψυχή, να το δοκιμάσει...και δεν τα καταφέρνω...ε, τότε πεισμώνω πάρα... μα πάρα...[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα τελευταία θαλασσινά του καλοκαιριού, είναι στην κατάψυξη και μάλλον ήρθε η ώρα να βρουν τον προορισμό τους, προς την κατσαρόλα. Έτσι έγινε με τούτο το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαι καθώς οι φετινές γιορτές πέρασαν πια στο προσωπικό ιστορικό παρελθόν, του καθενός από εμάς, με απολογισμούς, αποχαιρετισμούς, υποδοχές, αποδοχές και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr