Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
200 γραμ καθαρισμένα καλαμαράκια 200 γραμ καθαρισμένες σουπιές 200 γραμ καθαρισμένο χταπόδι 2 μέτρια κρεμμύδια καθαρισμένα 3-4 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά) 2[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΟ μαγειρικός όρος πλακί αναφέρεται σε ένα τύπο πιάτων φούρνου, που χαρακτηρίζονται από μια σάλτσα τομάτας, σκόρδου, ελαιόλαδου και συνήθως κρεμμυδιού . Συχνά[...]
Πηγή: caruso.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΡΥ ΣΤΟ SLOW COOKER Γευστικότατο κάρι ψαριού, από την ινδική κουζίνα, μαγειρεμένο στο slow cooker . Τα αρώματα αυτής, της κατά τα άλλα απλούστατης[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝα και μια συνταγή πάστας που μπορείς να ετοιμάσεις εκ των προτέρων. Είναι ιδανική για πάρτι ή συνάξεις φίλων. Πολύ εύκολη και ιδιαίτερα νόστιμη. Αν θέλεις[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά -2 φέτες ψαριού (Γαλέος, Μπακαλιάρος, γάδος) -2 ντομάτες κομμένες ροδέλες -1 κρεμμύδι σε ροδέλες -2-3 πατάτες ροδέλες -1/2 ματσάκι μαιντανό [...]
Πηγή: angelascook.eu/spoonΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈνα φαγητό που γίνεται γρήγορα και χωρίς πολύ κόπο είναι το ψάρι. Για μένα, είναι "η χαρά" μου. Ειδικά οι μεγάλες φέτες ψαριού όπως: o γαλέος, ο ξιφίας, η[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας τρόπος για να έχετε ένα γρήγορο νόστιμο και έλαφρύ γεύμα. Τι χρειαζόμαστε: 2 φιλέτα ψαριού (γλώσσα, παγκάσιους, γαλέος κλπ) περίπου 700 γρ. 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ παραδοσιακή μαγειρική της Καλαμάτας έχει σήμερα την τιμητική της. Τιμούμε τη μεσσηνιακή μας καταγωγή με ένα πιάτο που το τρώμε από μικρά παιδιά από τα χέρια[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜπαρμπούνια με κρασί και φρέσκες ντομάτες ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ Υλικά 12 μεγάλα μπαρμπούνια 400 γραμμάρια ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες, χωρίς σπόρους και τριμμένες[...]
Πηγή: greekouzina.grΝηστίσιμη μοναδική συνταγή που θα ενθουσιάσει όλους τους φίλους σας Συνταγή : Cookbook.gr Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15 λεπτά,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά για 12-15 τεμάχια: Για τις κροκέτες: 250 γρ. φιλέτο παστού μπακαλιάρου καλά ξαρμυρισμένο (για 36-48 ώρες σε νερό το οποίο αλλάζουμε ενδιάμεσα κάθε 8[...]
Πηγή: easykuzina.grΥΛΙΚΑ 16 μεγάλες γαρίδες, 2 αβγά, 4 κουταλιές αλεύρι, 4 κουταλιές γαλέτα (φρυγανιά), λίγο σκόρδο σε σκόνη, δρακόντιο (εστραγκόν). Για τη σαλάτα: ¼ λάχανο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comNero Wolfe: Ο μπακαλιάρος Από το φιλμ «The Nero Wolfe Cookbook»: Ο Νίρο Γουλφ είναι ένας χοντρός καλοφαγάς, καλοντυμένος, συλλέκτης ορχιδέων και αγοραφοβικός.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά ½ κιλό ψάρι (τσιπούρες, γαλέο, πέρκα.) κλπ. 2 ντομάτες φρέσκες 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κουτ. Γλ. ζάχαρη 1 ½ φλιτζανάκι λάδι 1 ματσάκι[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr