Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Αγαπώ το σολομό! Όχι από πάντα. Μόλις τα τελευταία χρόνια. Και επειδή η σχέση μας είναι ακόμη «φρέσκια», θέλω να τον φροντίζω και να κάνω μαζί του όμορφα και[...]
Πηγή: magiacook.grΔεν ξέρω γιατί αλλά ο καπνιστός σολομός πάντα μου θυμίζει Χριστούγεννα. Είναι αυτό το κάτι τι που είναι ωραία να βρίσκεται στο τραπέζι όταν ανοίξετε το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα μαυροδάφνης 500 γρ. Μαυροδάφνη 400 γρ. Κρασί κόκκινο 100 γρ. Ξίδι κόκκινου κρασιού 5 γρ. Σκόρδο, σε σκελίδες 150 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τα λαχανικά σχάρας 200 γρ. Κολοκύθι, σε φέτες πάχους 2 εκ. 150 γρ. Φινόκιο, βρασμένο, σε φέτες 2 εκ. 150 γρ. Πιπεριές κόκκινες,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜία φανταστική σούπα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 1 ώρα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα εντυπωσιακό συνοδευτικό για το γιορτινό σας τραπέζι. Συνταγή : Ηλίας Δερμιτζόγλου. Μερίδες : για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο πορτοκάλι είναι μοναδικός σύντροφος του ψαριού, ειδικά για ψήσιμο στο φούρνο. Ψήνουμε φινόκιο και τελειώνουμε το φαγητό με φιλέτο λευκού ψαριού και χυμό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑυτή η συνταγή ήταν έμπνευση της στιγμής! Χρόνος για μαγείρεμα δεν υπήρχε, πείνα μεγάλη υπήρχε επίσης, επομένως το πιο εύκολο ήταν να αξιοποιήσουμε ό,τι υπήρχε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠριν από λίγες ημέρες προμηθευτήκαμε μία μεγάλη φρέσκια σφυρίδα η οποία ήταν πολύ μεγάλη για να καταναλωθεί σε μία δόση. Έτσι φτιάξαμε μία πεντανόστιμη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤώρα που καλοκαιριάζει, οι μέρες σηκώνουν παραλία, τάβλι και για τους μερακλήδες ένα ουζάκι με τον κατάλληλο μεζέ. Και τι καλύτερο να συνοδεύσει ένα ούζο δίπλα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌταν το φαγητό συνδυάζει γεύσεις θάλασσας πολύ το χαίρομαι. Και η αλήθεια είναι ότι κάνω ότι μπορώ για ν’ αποφεύγω τα πολλά κρεατικά, πόσο μάλλον τώρα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr3 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο στον ψιλό τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο[...]
Πηγή: gastronomos.grΜαύρες ταλιατέλες με καραβίδες: Eστιατόριο Big Deals, σεφ Γιάννης Σολάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μαύρες ταλιατέλες. 3 κ.σ. σπορέλαιο. 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 πακέτο λινγκουίνι (500 γρ.) 700 γρ. μύδια με το κέλυφος ή ένα σακουλάκι καθαρισμένα στο ζωμό τους 1 μέτρια μαραθόριζα (φινόκιο) ή δύο μικρές 1 μέτριο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 1/2 κ. καλαμαράκια μέτρια 3/4 φλ.τσ. ρύζι τύπου καρολίνα 200 γρ. σέσκουλα ή σπανάκι 200 γρ. μυρώνια, καυκαλήθρες, μαϊντανό 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο αποψινό πιάτο είναι μία δική μας πρωτότυπη δημιουργία για την οποία είμαστε πραγματικά υπερήφανοι! Συνδυάζοντας τη φαντασία μας με διάφορα στοιχεία που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΔυο παρόμοιες εκδοχές για γαριδες που μπορουν να γινουν και νηστισιμες,αν στη πρωτη αφαιρεσετε την κρεμα και στη δεύτερη τη φετα ...με τσίπουρο 500 γρ.γαρίδες[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΌποιος παρακολουθεί συστηματικά το blog μου, σίγουρα γνωρίζει ότι είμαι θιασώτης της υγιεινής διατροφής. Επιπλέον, χωρίς να είμαι ο ίδιος vegetarian, φροντίζω[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr