pasxalina koyloyrakia | λικερ φραουλας παρλιαρος | lemonada | glyko me mpiskota | γλυκο κουταλιου συκο αργυρω | λικερ φραουλα αργυρω | πασχαλινα κουλουρακια τραγανα | μαγειριτσα με αρνι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις ασβεστης τουρσι καροτο

Βρέθηκαν 52 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΜΕ ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ

Το πέστο είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα της ιταλικής κουζίνας. Πρόκειται για ένα είδος σάλτσας που αποτελείται από βασιλικό, σκόρδο, κουκουνάρι,[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
MALAI CURRY ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ (चिंराट मलाई करी)

Στο σημερινό τρίτο μέρος του αφιερώματος μας στην κουζίνα της Ινδίας, παρουσιάζουμε μία συνταγή από την ανατολική περιοχή της Βεγγάλης (που σήμερα μοιράζεται[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΠΕΡΚΑ DOBHAJA

Μη σας ξενίζει το όνομα! Ούτε η χώρα προέλευσης (Μπανγκλαντές)! Πρόκειται για την τελευταία μας ανακάλυψη στην περιήγησή μας στις κουζίνες της Κεντρικής Ασίας![...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΠΕΡΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ MISO (味噌パーチ)

Ο Νόμπου Ματσουχίσα είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Βραβευμένος πολλές φορές και με αστέρια Michelin, έχει δύο εστιατόρια πολυτελείας και[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΨΑΡΙ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ (御芝麻鱼)

Η σημερινή μας ανάρτηση θα σας μεταφέρει στην Κίνα και συγκεκριμένα μέσα στην Απαγορευμένη Πόλη, κατοικία των Κινέζων Αυτοκρατόρων τους προηγούμενους αιώνες.[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΣΦΥΡΙΔΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Πριν από λίγες ημέρες προμηθευτήκαμε μία μεγάλη φρέσκια σφυρίδα η οποία ήταν πολύ μεγάλη για να καταναλωθεί σε μία δόση. Έτσι φτιάξαμε μία πεντανόστιμη[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΑΧΝΙΣΤΗ ΣΕ ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ

Η σημερινή μας συνταγή είναι ένα πιάτο που προέρχεται από την Τσεχία. Η τσέχικη κουζίνα μας αρέσει ιδιαίτερα, αλλά δεν την έχουμε μελετήσει τόσο ώστε να[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΟΤΕ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ

Τι σας έχω σήμερα! Το μενού έχει ψάρι. Συγκεκριμένα τσιπούρα πελαγίσια. Είπα όμως, αντί απλά να την ψήσω και να φτιάξω μια σαλάτα και λίγο ρύζι, να κάνω κάτι[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΟΥΖΟ

Τώρα που καλοκαιριάζει, οι μέρες σηκώνουν παραλία, τάβλι και για τους μερακλήδες ένα ουζάκι με τον κατάλληλο μεζέ. Και τι καλύτερο να συνοδεύσει ένα ούζο δίπλα[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΤΟΝΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ

Άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ "Ιδιαίτεροι τρόποι να μαγειρεύουμε ψάρια" παρουσιάζουμε σήμερα. Πρόκειται για μια συνταγή με φρέσκο τόνο συνδυασμένο με μπρόκολο[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΞΙΦΙΑΣ TERIYAKI (めかじき照り焼き)

Η λέξη teriyaki στα ιαπωνικά σημαίνει "γυαλιστερό ψήσιμο". Και αυτό γιατί η σάλτσα με την οποία ψήνεται το φαγητό του δίνει μία γυαλιστερή όψη. Πρόκειται για[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΙΦΑΔΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

Το χταπόδι στιφάδο είναι μία κλασική παραδοσιακή ελληνική συνταγή που φτιάχνεται πρακτικά παντού. Από την Κρήτη έως το Άγιο Όρος! Κατά την προσωπική μας άποψη[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΧΑΡΑΣ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Ομολογουμένως δεν απαιτείται καμία συνταγή για να ψήσει κάποιος μια τσιπούρα στη σχάρα. Όμως πολλές φορές "ουκ εν τω πολλώ το ευ". Ο σκοπός που παρουσιάζουμε[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

Η φίλη μας η Ζιζί είναι καταπληκτική μαγείρισσα! Γι' αυτό και είναι περίεργο πώς μέχρι τώρα δεν έχει συνεισφέρει παρά μόνο μία συνταγή στο blog μας για ρώσικη[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

Οι σαρδέλες είναι κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο υγιεινά ψάρια και ταυτόχρονα ένα από τα πιο φθηνά. Τώρα μάλιστα που είναι και στην εποχή της, καλό θα[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΣΙΛΑΔΙΑ

Σήμερα αποφασίσαμε να τιμήσουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Καλαμάτα, με μία συνταγή κατεξοχήν Καλαματιανή! Πρόκειται για μία παρασκευή που γίνεται με παστό[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΨΑΡΙ ΤΑΤΖΙΝ SAYADIYAH (صيادية سمك طاجن)

Είχαμε αρκετές μέρες να ανεβάσουμε καινούρια συνταγή στο blog μας. Σήμερα όμως θα "εξιλεωθούμε" παρουσιάζοντας μία ακόμα συνταγή τατζίν στα χνάρια του[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy