Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 99 συνταγές
Φιλέτο ψαριού φρικασέ, ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΙΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // TRANCI DI PESCE ALLA ROMAGNOLA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΙΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // TRANCI DI PESCE ALLA ROMAGNOLA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
για το ψωμί: ½ κιλό αλεύρι μαλακό ½ κιλό αλεύρι σκληρό ½ κιλό αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουταλιά γλυκάνισο σπόρο μια χούφτα ρεβίθια 4 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.gr(Υλικά για 6 άτομα) Καραμελωμένα κρεμμύδια 1 κ.σ. βούτυρο 3 κ.σ, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 8 μεγάλα κρεμμύδια, καθαρισμένα, κομμένα σε φέτες 6 μεγάλα εσαλότ (ή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα σας! Τί θα λέγατε σήμερα για μια τηγανιτή αμαρτωλή νοστιμιά που ακόμη κι εγώ την λατρεύω! Δαχτυλίδια καλαμαριού μέσα σε χυλό από ούζο!! Απλό,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ καλοκαιρινή σαλάτα της φιλενάδας μου της Lidia από την Ιταλία Είναι πολύ νόστιμη, απλή και διαιτητική, διότι έχει λίγες θερμίδες αλλά συνδυάζει τρόφιμα με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (12 κομμάτια) Για τα Ρολά 60 γρ νούντλς ρυζιού 12 φύλλα ρυζιού 24 γαρίδες προβρασμένες ή γαρίδες που θα τις βράσουμε σε βραστό νερό γαι 3 λεπτά μέχρι να[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣτο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΝόστιμα και ελαφριά καλαμαράκια με άρωμα τζίντζερ και καγιέν βρασμένα σε χυμό πορτοκαλιού. Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμάρια καλαμαράκια ολόκληρα και καθαρισμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 αγγούρι 2 πράσινες πιπεριές 3 σκόρδα 2 ώριμες ντομάτες 1 μαρούλι 200 γρ. ξηρό μπακαλιάρο 100 γρ. μαύρες ελιές 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ξίδι αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (4 άτομα) 500 γρ γαρίδες μέτριες ή μεγάλες καθαρισμένες χωρίς τα κελύφη 2 μέτριες πατάτες κομμένες κυδωνάτες 1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη σεκομμάτια 1/2[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΓια την «κακομαθημένη» μεσογειακή μας γεύση, η γλώσσα (το ψάρι), ένα από τα πολλά είδη της «επίπεδης» οικογένειας Soleidae, που ζουν σε αλμυρό ή γλυκό νερό και[...]
Πηγή: pandespani.com½ κιλό φιλέτα γλώσσας 1 βρασμένο αστακό 1 κουτί καβουράκια 250 γραμμάρια βρασμένες γαρίδες 4 αυγά βραστά 2 μέτριες ντομάτες 4 φιλετάκια αντζούγιας 1 κουταλιά[...]
Πηγή: sidagi.grΈνας διαφορετικός τρόπος για να φτιάξουμε τα καλαμαράκια μας, αρωματικά, γευστικά!! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Θαλασσινά Κυρίως Πιάτα Θαλασσινά Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά για 6 άτομα 6 μικρά χταποδάκια, σύνολο γύρω στα 600-700 γρ. (ξεπαγωμένα αν είναι κατεψυγμένα), 18-24 (½ κιλό περίπου) μικρές/μέτριες ωμές (γκρίζες)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comφωτό: Βαγγέλης Πατεράκης Ο κόλπος της Βεγγάλης στη βορειοανατολική Ινδία και η Γκόα στο νότο είναι οι τόποι όπου παραδοσιακά τρώνε πιο πολύ ψάρι και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami