Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Υλικά ( 60 - 80 κομμάτια) 150 γρ σκληρό τυρί τσένταρ ( αυτό είναι που δίνει την χαρακτηριστική γεύση και χρώμα στα γαριδάκια) τριμμένο στο χοντρό μέρος του[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο Mac & Cheese είναι μία κλασική Αμερικάνικη συνταγή με μεγάλη ιστορία. Αποτελεί ένα γρήγορο και πολύ νόστιμο φαγητό με ζυμαρικά κοραλάκι, μπεσαμέλ[...]
Πηγή: alwayshungry.gr500 γρ. μακαρονάκι κοφτό με γωνία Για τα ζυμαρικά και την μπεσαμέλ 1 ½ κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ 6 κ.σ. βούτυρο γάλακτος 60 γρ. αλεύρι ¼[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣλούρπ, οι αναμνήσεις των παλιών μας χρόνων (και των τωρίνων μας βεβαίως βεβαίως!) μη μου πείτε οτι δεν περιλαμβάνει και σακουλάκια με γαριδάκια; Εύκολη και[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΗ σάλτσα μορνέι έχει ως βάση της την μπεσαμέλ στην οποία προστίθεται τριμμένο τυρί και μοσχοκάρυδο. Η κλασική γαλλική σάλτσα σερβίρεται με κοτόπουλο, ψάρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 5-6 άτομα) 350 γρ. (περίπου) φιλέτα άσπρου ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα (όπως μπακαλιάρος ή παγκάσιος ή άλλο) 1/3 φλ. άσπρου κρασιού 4 κοφτές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε νερό και βράζουμε τον αστακό για 6 λεπτά. Το νερό θα πρέπει να καλύπτει λίγο τον αστακό. Αφαιρούμε τον αστακό σε[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΤάρτα σολομού (Για 1 τάρτα 6-8 ατόμων) Υλικά Για την τάρτα 2 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κρόκος αβγού 100 γρ. φρέσκο βούτυρο (σε[...]
Πηγή: greekouzina.gr