Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Η σημερινή συνταγή είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να μαγειρέψετε γαλέο με μία ιδιαίτερη σάλτσα, για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο να ασχοληθούν με την[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣαλμούς λέγανε στα μέρη μας έως και πρόσφατα, τα ψαρικά σε κονσέρβα (όχι τα παστά). Τη διαφορά την έκανε το χρώμα του κουτιού της κονσέρβας. Είχαμε λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ Νόμπου Ματσουχίσα είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Βραβευμένος πολλές φορές και με αστέρια Michelin, έχει δύο εστιατόρια πολυτελείας και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά μπακαλιάρος παστός (ξαρμυρισμένος) ροφός φιλέτο γλώσσας & πέρκας (τηγανισμένα σε λίγο αλεύρι) κρεμμύδια φρέσκα 5 - 6 σκελίδες σκόρδο 5 - 6[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦΑΕ ΑΥΤΟ Ψάρι στο φούρνο με σπανάκι και τυρί ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 179kcal (ανά μερίδα – 192γρ.) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 4 γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 22γρ. ΛΙΠΟΣ: 8γρ. ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 2γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠαπατζίδικο ψάρι με κρεμμύδια, ξίδι και σαφράν Από την πολυπολιτισμική κουζίνα μιας ακμάζουσας Σμύρνης έρχεται ένα ημιεξωτικό ψάρι με κρεμμύδια, ξίδι και[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή προέκυψε τυχαία όταν κάποια στιγμή ήθελα να κάνω απόψυξη στη κατάψυξη και ανακάλυψα δυο πράγματα που θα ξεπάγωναν και θα χάλαγαν:Ένα φιλέτο πέρκας[...]
Πηγή: greekmasa.gr