Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά (για 4-6 άτομα) 1 φλ. καρυδόψιχα (σε μισά κεφάλια) 3/4 φλ. ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού 3-4 ψιλοκομμένα φύλλα φασκόμηλου 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 6[...]
Πηγή: xrysessyntages.com800 γρ. Σουπιές ή/ και Καλαμάρια 400 γρ αχιβάδες Λίγο μαϊντανό (3 κλαράκια γεμάτα) 1 σκελίδα σκόρδο 1 αυγό 3-4 κουτ. Φρυγανιά ή ½ φλ/ κι του καφέ ρύζι γλασέ[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά (για 4 άτομα) Γαρίδες 20 γαρίδες καθαρισμένες ¼ από τη φλούδα ενός πορτοκαλιού, ψιλοκομμένη 75 γρ. ελαιόλαδο 10 γρ. καρυδέλαιο 25 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜπήκε και η Σαρακοστή, λοιπόν, και το ρίξαμε στα θαλασσινά! Γαρίδες εν προκειμένω αυτή τη βδομάδα σε δύο εκδοχές. Σήμερα η πρώτη: ριζότο! Και τι ριζότο! Ένα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜεσόγειος, η θάλασσα με τα νοστιμότερα ψάρια! Τα ψάρια που (αν κι εγώ κάποιες φορές δεν τα προτιμώ), οφείλω να ομολογήσω, μοσχοβολούν θάλασσα όπως τους πρέπει![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr500 γρ. βακαλάο 400 γρ. βιολογικό ρύζι 100 γρ. τσορίθο (λουκάνικο) ψιλοκομμένο 30 γρ. ψίχα ψωμιού 4 κλωναράκια θυμάρι 50 γρ. πεκορίνο ή παρμεζάνα 600[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜεσόγειος, η θάλασσα με τα νοστιμότερα ψάρια! Τα ψάρια που (αν κι εγώ κάποιες φορές δεν τα προτιμώ), οφείλω να ομολογήσω, μοσχοβολούν θάλασσα όπως τους πρέπει![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr200 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1 κ.γλ. αλάτι 150 γραμμ. βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 50 γραμμ. παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο 2-3 κ.σ. νερό Για τη γέμιση 1 ματσάκι[...]
Πηγή: argiro.gr300 γρ. ρύζι για risotto (εγώ χρησιμοποίησα carnaroli) 3 μέτριες πατάτες (γύρω στα 500 γρ.) 30 (περίπου) μύδια (ζύγιζαν 480 γρ.) 2 κολοκυθάκια 1 μεγάλο λευκό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΟΛΠΕΤΕΣ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Σαρδελίτσα, ένα ψαράκι ταπεινό αλλά πλούσιο σε ωφέλιμα Ω3 λιπαρά, που στην Ελλάδα συνηθίζουμε να το μαγειρεύουμε ψητό ή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 12 μέτρια καλαμάρια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες 100 γραμμ. πεκορίνο ή παρμεζάνα τριμμένη 100 ml λευκό κρασί 60 γραμμ. κουκουνάρι[...]
Πηγή: icookgreek.comΠΟΛΠΕΤΤΕΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ Οι πολπεττες με χταποδι, ειναι μια παραδοσιακη συνταγη απο την Πουλια (επι το ελληνικοτερον : Απουλια). Εδω σε μια δικη μου παραλλαγη, με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr...για τις σουπιές 2 σουπιές, για ένα συνολικό βάρος 400 γρ, περίπου νερό, όσο να τις σκεπάζει λίγο χοντρό αλάτι ...για το pesto 50 γρ φρέσκο βασιλικό (τον[...]
Πηγή: cookpad.com/gr