Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 2 πιπεριές κίτρινες και κόκκινες κομμένες σε μπαστουνάκια 250 γρ.[...]
Πηγή: argiro.gr400 γραμμ. καβουρόψιχα 6 γαλέτες (cream crackers) 2 κ.σ. μαγιονέζα 1 αυγό χτυπημένο 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr300 γραμμ. μυδόψιχα (καθαρισμένη έτοιμη στα σούπερ μάρκετ) 1 κουτάκι μπίρα (330 ml) 250 γραμμ. αλεύρι up 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.σ. πάπρικα καυτερή Για τη[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ. σπαγγέτι 4 σκ. σκόρδο χοντροκομμένο 1 πιπερίτσα (τσίλι) ψιλοκομμένη 12 ντοματίνια πλυμένα και κομμένα στη μέση 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. λευκό ξηρό[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ. σπαγγέτι 1 συσκευασία pesto Genovese 2 φλ. ζωμός λαχανικών 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες κρατάμε χωριστά τα κεφάλια και τα[...]
Πηγή: argiro.gr700γρ σουπιά καθαρισμένη με δέρμα Kallimanis 50 γρ. πιπεριές κόκκινες σε ροδέλες 50 γρ πιπεριές πράσινες σε ροδέλες Για την σάλτσα: 50 γρ. ελαιόλαδο 30 γρ.[...]
Πηγή: argiro.gr200 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1 κ.γλ. αλάτι 150 γραμμ. βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 50 γραμμ. παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο 2-3 κ.σ. νερό Για τη γέμιση 1 ματσάκι[...]
Πηγή: argiro.gr24 φρέσκα μύδια 1 φλ. νερό 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/4 φλι. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. ρύζι 1/2 κ.γλ. μπαχάρι 1/4 φλ. κουκουνάρια 1/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΓια το σολομό 2 φιλέτα φρέσκο σολομό χωρίς την πέτσα λίγο πιπέρι 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 2 πρέζες πιπέρι καγιέν 1/2 κ.γ. σκόρδο σκόνη 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: argiro.gr1/2 κιλό καπνιστός σολομός 2 κεσεδάκια (400 γραμμ.) στραγγιστό γιαούρτι 2 κ.σ. γεμάτες μαγιονέζα 1 μεγάλο λεμόνι (χυμός) 1/2 κ.γλ. ξύσμα λεμονιού 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 μεγάλο χταπόδι 1 5-2 κιλά περίπου 6 μέτριες πατάτες 2 ξερά κρεμμύδια 2 ντομάτες 2 σκ. σκόρδο 1 δαφνόφυλλο 2-3 κλωνάρια μαϊντανό 2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι 1[...]
Πηγή: argiro.gr2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο (δείτε στα tips) ελαιόλαδο για το τηγάνισμα λίγο αλεύρι για το πανάρισμα Για το πιο τραγανό κουρκούτι 260 γρ. αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: argiro.grΓια τον σολομό 2 φιλέτα σολομό με το δέρμα περίπου 180 γρ. έκαστο 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί 50 γρ. παγωμένη[...]
Πηγή: argiro.gr1 1/2 κιλό χταπόδι 3 μέτρια κρεμμύδια ξερά χοντροκομμένα 6 μέτριες πατάτες 4 σκελίδες σκόρδο 400 γραμμ. ψιλοκομμένες ντομάτες 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr