Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Πέστροφα Γαλέτα Αλεύρι Αβγό Πατάτα Δεντρολίβανο, ρίγανη, θυμάρι Φρέσκο κρεμμυδάκι Ντομάτα Ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Φιλετάρουμε[...]
Πηγή: megatv.com/cookPin It Μια συνταγή για αυτούς που δεν τους αρέσουν τα ψάρια. Θα την λατρέψετε!!! Υλικά Ψάρια μικρά( γαύρο , σαρδέλα) Φρυγανιά χοντροκομμένη ή γαλέτα αλάτι,[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΤηγανιτά σάντουιτς μελιτζάνας με γέμιση από σολωμό και τυρί κρέμα και μυρωδικά. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. σολωμό καπνιστό ή κονσέρβα 100 γρ. τυρί κρέμα (πχ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 ροδέλες ψαριού γάδου ή γαλέου ή μπακαλιάρου 3/4 φλιτζανιού λάδι 1 1/2 κουταλιά σούπας μουστάρδα απαλή χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι αλάτι πιπέρι Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γρ. φρέσκος τόνος κομμένος σε φέτες πάχους 2 εκ. 1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 3 λάιμ ζουμερά αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 ώριμα αβοκάντο[...]
Πηγή: argiro.grΓια 2 άτομα: 2 φιλέτα ψαριού (γλώσσα, παγκάσιους, γαλέος κλπ) περίπου 700 γρ. 1 φλυτζάνι καφέ ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι ξερό 2 μικρές ντομάτες 1 πιπεριά[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (2) : Για το ψάρι 3 φλιτζάνια σπορέλαιο 500-600 γρ. ολόκληρο ψάρι (γλώσσα ή παρεμφερές) 2 αυγά 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 ½ φλιτζάνι γαλέτα Για το ντιπ [...]
Πηγή: yumyum.gr6 φέτες μεγάλες ρολό μπακαλιάρο ή 8 μικρές 1 κούπα γαλέτα ή φρυγανιά ή τρίμματα μπαγιάτικου ψωμιού λίγο λάδι Μαϊντανό, άνηθο 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά 1/2 κιλό φρέσκιες γαρίδες αλάτι σκόρδο λιωμένο μαϊντανός, κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα 1 φλυτζάνι ψίχα ψωμιού μουλιασμένη σε γάλα 2 αυγά 1/2 κουταλιά τις[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΥλικά 1/2 κιλό φρέσκιες γαρίδες αλάτι σκόρδο λιωμένο μαϊντανός, κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα 1 φλυτζάνι ψίχα ψωμιού μουλιασμένη σε γάλα 2 αυγά 1/2 κουταλιά τις[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΈνα διαφορετικό φιλέτο ψαριού για να μη φτιάχνουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Τι χρειαζόμαστε: 6 στρογγυλές φετούλες ψαριού (πέρκα, γαλέος κλπ) 1 μικρό πράσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα: 4 κομμάτια φιλέτο πέρκας (300 γραμμάρια το καθένα) 50 γραμμάρια γαλέτα ξύσμα από 1 λεμόνι 25 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: sidagi.gr