Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
γλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας by pandespani Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣαλάτα με θαλασσινά Υλικά φρέσκο σπανάκι λάχανο κινέζικο πράσινα λαχανικά σπαράγγια από κονσέρβα γαρίδες φασολάκια φρέσκα Εκτέλεση Σε μια σαλατιέρα[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά: Για 6-8 άτομα 8 φιλέτα γλώσσας κατεψυγμένα (1 κιλό) 1 κούπα κρασί λευκό 1 κούπα νερό 1 κουταλάκι sea food seasoning (αντικαταστήστε το με 1 καρότο, 1[...]
Πηγή: sidagi.grΕγώ δεν νηστεύω.. Νηστεύουν όμως οι υπόλοιποι της οικογένειας!!! Και για ένα περίεργο λόγο, την νηστεία την εννοούν μόνο με θαλασσινά!!! (τα δροσερά φασολάκια[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. μικρές/μεσαίες γαρίδες χωρίς κέλυφος 1 πακέτο μαυρομάτικα φασολάκια 4 πατάτες βρασμένες και καλά στραγγισμένες ελιές καλαμών απύρηνες 1 ξερό[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤο καλαμάρι το παίζει βασιλιάς στα μενού εντός και εκτός της Ελλάδας, η αλήθεια όμως είναι ότι είναι κατ' αρχάς είναι πολύ δύσκολο να το βρεις σωστά[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά σουπιές: 500 γρ. φασολάκια κατεψυγμένα: 800 γρ., ζεματισμένα κρεμμύδι ξερό: 220 γρ. ελαιόλαδο: 180ml δυόσμος: 1 κουταλιά της σούπας, ψιλοκομμένος[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά σουπιές: 500 γρ. φασολάκια κατεψυγμένα: 800 γρ., ζεματισμένα κρεμμύδι ξερό: 220 γρ. ελαιόλαδο: 180ml δυόσμος: 1 κουταλιά της σούπας, ψιλοκομμένος[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ Γλώσσα Μενιέρ (Sole Meunière) είναι μια συνταγή που μιλάει στην καλλιεργημένη γαστρονομικά γλώσσα των καλοφαγάδων σε όλο τον κόσμο, με τον ίδιο τρόπο! Γιατί[...]
Πηγή: caruso.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣυστατικά 2φλ.φασολάκια πράσινα στρογγυλά αχνισμένα 1φλ.γλυκόξινη σάλτσα έτοιμη ή σπιτική Λάδι 1φλ.θαλασσινά διάφορα κατ/να και καθαρισμένα 1κρεμμύδι[...]
Πηγή: zannetcooks.com