Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Υλικά : 1/2 kg αλευρι για ολες τις χρησης 1 κυβο ή 1 φακελακι ξηρη μαγια 1/2 κουταλακι του γλυκου αλατι 150 γρ γαυρος φρεσκος
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: (για 6 άτομα) 1 1/2 κιλό γαύρος ή σαρδέλες 1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο 5 - 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 - 2 λεμόνια ρίγανη αλάτι πιπέρι Τρόπος[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Ψάρια για φούρνο 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο πιπέρι ρίγανη 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε τα ψάρια Σε ένα μπωλ βάζετε το ελαιόλαδο,[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 ψάρι μεγάλο (συναγρίδα, φαγκρί) καθαρισμένο 4 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες 3/4 φλυτζάνι λάδι 1 κουταλάκι πελτέ 1/2 ποτηράκι κρασί 5 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 χταποδάκι μικρό 1/4 φλυτζάνι λάδι ξύδι Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε το χταποδάκι Βάζετε σε μία κατσαρόλα το χταπόδι χωρίς νερό Μόλις αρχίσει να[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: (για 6 άτομα) 4 μεγάλες σουπιές αλάτι πιπέρι Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε τις σουπιές αφαιρώντας τα κόκαλα και την άμμο(όχι το μελάνι), τις αλατίζετε[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 20 μύδια 4-5 ντοματάκια (πολτοποιημένα) 1/2 κιλό μακαρόνια 3-4 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες) 1/2 φλυτζάνια ελαιόλαδο μαϊντανό αλάτι, πιπέρι Τρόπος[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 8 μεγάλες Γαρίδες 1 Λάιμ 4 χοντρά (800γρ) Φιλέτα άσπρου ψαριού 1 κουτ. φρέσκο τριμμένο Τζίντζερ 1 σκελίδα πολτοποιημένη Σκόρδο Τρόπος παρασκευής[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 πακέτο λινγκουίνι 6 φέτες σολομό καπνιστό 1 κουταλιά σούπας βούτυρο 300 γρ. κρέμα γάλακτος 50 γρ. Βότκα ½ ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο Αλατοπίπερο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κιλό μύδια 1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 1/4 ματσάκι μαϊντανό 1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί Εκτέλεση Πλένετε πολύ καλά τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 πακετο φύλλο για πιτες 2 πακετα τυρι κρεμα φιλαδελφια 1κιλο γαριδες φρεσκιες καθαρισμενες 2 πιπεριες φλωρινης απο βαζο ψιλοκομενες μισο ματσακι ανιθο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 2 φιλέτα πέρκας 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φέτα 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κιλό μεγάλες γαρίδες λαδολέμονο Τρόπος παρασκευής Βάζετε στο γκρίλ ή στα κάρβουνα τις γαρίδες Σερβίρονται με λαδολέμονο
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κιλό γαρίδες 4 πατάτες 8 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 1/4 φλυτζάνι κάπαρη 2 κουταλιές της σούπας ξύδι αλάτι 1/3 ματσάκι μαϊντανός 1 1/2 φλυτζάνι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: (για 6 άτομα) 1 κιλό χταπόδι 1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο ελάχιστο πιπέρι ελάχιστη ρίγανη 11/2 φλιτζάνια τσ. κρασί κόκκινο Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε το[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: (για 6 άτομα) 1 κιλό μπαρμπούνια κάπως μεγάλα 2 φλιτζάνια τσ. ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι αλεύρι σκληρό αλάτι 7 λεμονόφυλλα Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 4 πακετα sticks καβουροψυχα απο τα super market στα κατεψυγμενα 2 καροτα μεγαλα 1/2 ματσακι μαιντανο 2 μεγαλες κουταλιες της σουπας μαγιονεζα αλατι[...]
Πηγή: greekmasa.grΈχει υποβληθεί από pastaflora Παρασκευή, 13/03/15 Ένα πιάτο υπέροχα καλοτηγανισμένα καλαμαράκια είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Το σωστό τηγάνισμα του καλαμαριού[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 3-4 μερίδες) : 1.200 kg. σουπιές φρέσκες ή κατ/νες (2 μεγάλες) 1 ποτ. κρασί κόκκινο 1 φλιτζ. λάδι λίγο αλάτι
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κιλό καλαμάρια 1 φλυτζάνι αλεύρι λάδι για τηγάνισμα αλάτι Τρόπος παρασκευής Πλένετε και καθαρίζετε τα καλαμάρια Τραβάτε το κεφάλι και κόβετε το[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κιλό σαρδέλες 4 σκελίδες σκόρδο 1/2 κουταλάκι πάπρικα καυτερή Χυμός ενός λεμονιού 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Ανακατεύουμε τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΝόστιμο, γρήγορο και οικονομικά πιάτο. Συνοδεύει το ουζάκι ή την μπυρίτσα μας, αλλά και με μια σαλάτα χόρτα ή ψητές πατάτες αποτελεί πλήρες γεύμα. Υλικά 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 5-6 ψάρια για τηγάνισμα (λιθρίνια, μπαρμπούνια, γόπες κλπ) αλεύρι λάδι για τηγάνισμα Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε τα ψάρια Βάζετε σε ένα τηγάνι το λάδι[...]
Πηγή: greekmasa.gr