ζυμη κουρου χωρις γιαουρτι | κιμαδοπιτα βεφα | κεικ με ινδικη καρυδα | νηστισιμη μηλοπιτα κεικ | βασιλοπιτα αργυρως | συνταγες με μελι | κεικ γεμιστο με μερεντα | μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις φινοκιο

Βρέθηκαν 11 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Σολομός με πεπόνι και νεκταρίνια

Τώρα πια, που ένα μέρος από τις επαγγελματικές μου ενασχολήσεις βρήκε φιλόξενη στέγη κάπου στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας – στην Οδό Πραξιτέλους εν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μαριναρισμένο ψάρι για εξαιρετικούς ουρανίσκους

Μ' αρέσει στα ταξίδια μου να προσπαθώ να μαντέψω τα υλικά και τις τεχνικές που κρύβονται στις καινούριες γεύσεις. Και ενθουσιάζομαι όταν στην άλλη άκρη[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Ο ξένος που με μύησε στα μύδια

Ήταν και τότε 6 Απριλίου. Μετά ένα πολύωρο αλλά κι ονειρικό ταξίδι είχα φτάσει επιτέλους στις δυτικές ακτές της Γαλλίας. Είχε διασχίσει το Marais Poitevin, τη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Από χταπόδια ξέρεις;

Το βασικό ερώτημα είναι «τι αξιόπιστο μπορεί να ξέρει ένας Καρδιτσιώτης για τα χταπόδια;». Η απάντηση: ό,τι έμαθα για τα χταπόδια προέρχεται από[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ξέρεις από καλό χταπόδι;

Το βασικό ερώτημα είναι «τι αξιόπιστο μπορεί να ξέρει ένας Καρδιτσιώτης για τα χταπόδια;». Η απάντηση: ό,τι έμαθα για τα χταπόδια προέρχεται από[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Απεριτίφ με τσίπουρο και μαρμελάδα μούρο

Τι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Λιτός βίος με μπακαλιάρο λεμονάτο

Με αφορμή τους εορτασμούς για την επέτειο της Πρώτης-Φοράς-Αριστερά αλλά και την πρόσφατη συνέντευξη του Γιάνη, θυμήθηκα την προτροπή του τελευταίου για λιτό[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πένες  με καπνιστή  πέστροφα

Οι πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, οι penne alla vodka δηλαδή, ήταν ένα από τα μεγάλα μαγειρικά χιτ της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία, που γρήγορα έκανε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αιγιώτικος γαύρος γεμιστός

Τι είναι ο κάβουρας τι είν’ το ζουμί του, θα έλεγε ο παππούς μου ο Βονόρτας αν έβλεπε αυτό το γαυράκι που πήραμε τις προάλλες από τον ψαρά στο Αίγιο.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φιλέτα μπαρμπουνιού, τραγανά και ντελικάτα

Ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ένας από τους καλύτερους σεφ της χώρας μας, με διεθνή ακτινοβολία και πολλά βραβεία, που έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο την ελληνική[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Για τη νηστεία σουπιές με πατάτες και πάπρικα

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Οι σουπιές με πατάτες και πάπρικα είναι ένα φαγάκι της κατσαρόλας, γρήγορο και νόστιμο. Η ιδέα προέκυψε από την εμμονή τη Δ. για[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy