Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Φρέσκια σφυρίδα στο φούρνο με πατάτες και δεντρολίβανο πλούσιος συνδυασμός σε γεύση και θρεπτική αξία σε Ω 3 -6 Συνταγή : sidagi.gr Μερίδες : γ ια 2-4 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (6 μερίδες) : 1 κουταλιές ελαιόλαδο, 500 γρ. μεγάλες, ωμές γαρίδες ξεφλουδισμένες 2 φλιτζ. ανανάς κομμένος σε κύβους 2 φλιτζ. παπάγια ξεφλουδισμένη και[...]
Πηγή: yumyum.grΙταλική συνταγή στην οποία οι Ιταλοί χρησιμοποιούν συνήθως σαν ψάρι, το καλκάνι. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα ψάρια όπως λαβράκι, τσιπούρα,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Για 2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα κινέζικο πιάτο για όσους αγαπούν τις γαρίδες! ΥΛΙΚΑ (4 άτομα) 500 γρ. γαρίδες μεγάλες καθαρισμένες 2 κ.σ cornflour 0.25 φλ. νερό ζεστό 1 κύβος λαχανικών[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ): 2 μεγάλα καλαμάρια (περίπου 1 κιλό) 1 ποτήρι ξινόγαλο μπόλικο ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα) λίγο αλάτι Για το πανάρισμα: 1 κούπα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ 23η Ιανουαρίου του 2012 ήταν η αυγή του έτους 4710 – κατά το Κινέζικο σεληνιακό ημερολόγιο – του έτους του αρσενικού (Yang) Μαύρου Δράκου του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 4 φιλέτα σφυρίδα (εναλλακτικά φαγκρί ή μπακαλιάρο) 1 ποτηράκι ελαιόλαδο 7 δαμάσκηνα 2 κρεμμύδια σε ροδέλες 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 χταπόδι (κατά προτίμηση φρέσκο, χτυπημένο) 3-4 μεγάλα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 5 πατάτες κομμένες σε ροδέλες 1 ποτήρι ντομάτα τριμμένη 2 δαφνόφυλλα 1/2 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κουταλιά γλυκού ρίγανη αλάτι, πιπέρι 4[...]
Πηγή: sidagi.grΑχ, αυτή η Στέλλα μας!!! Ολες οι συνταγές της "διαμάντια". Ακόμα και αυτά που μου φαίνονται λίγο κουλά είναι τελικά διαμάντια, γι' αυτό και το παρακάτω πρέπει[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑπό τα άδυτα της κουζίνας της Νέλλης, όπου οδηγήθηκε η παντεσπανική μας περιέργεια σε φάση γευστικής έξαψης, πήραμε –αφού ζητήσαμε και μας έδωσε μετά από[...]
Πηγή: pandespani.com22/3/14 Μαγειρευτός παστός μπακαλιάρος λουκούμι, όνομα και πράγμα! Με μέλι και ξερά δαμάσκηνα που δίνουν μια απίστευτη γλυκύτητα στο φαγητό. Δοκιμάστε το[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑπό συνταγές τηγανητού μπακαλιάρου γεμάτη η γειτονιά. Το να γράψω κι εγώ το θεωρούσα μεγάλη υπερβολή, ώσπου η συζήτηση για ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠλησιάζει η 25η Μαρτίου, που παραδοσιακά μαγειρεύουμε βακαλάο σκορδαλιά με πατάτα ή ψωμί . Το πόσο μου αρέσει να πειραματίζομαι και να δοκιμάζω νέες γεύσεις,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr