κουλουρακια μελιου ακης | ρεβυθια σουπα συνταγες kokkinista | βαφλες νικολαου | παγωτο με ζαχςρουχο γαλα | ζαμπονοτιροπιτα με φυλο κρουστας | τι γλυκο να κανω με μαρμελαδα | λαζανια με λαχανικα κ μπεσαμελ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις ραπανακια κεφαλογραβιερα αγκιναρα

Βρέθηκαν 29 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Το φετινό καλοκαίρι οδήγησε τον μικρό άντρα της οικογένειας, σε "ανακαλύψεις" νέων, για αυτόν, γεύσεων. Έτσι έμαθε: το κρέας χωρίς κόκαλα (μοσχαράκι και[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Πίτα με σολομό και γλυκοπατάτα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Φιλέτα μπαρμπουνιού, τραγανά και ντελικάτα

Ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ένας από τους καλύτερους σεφ της χώρας μας, με διεθνή ακτινοβολία και πολλά βραβεία, που έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο την ελληνική[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τηγανιτό καλαμάρι με γλυκόξινη σάλτσα Μέρος Α

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ): 2 μεγάλα καλαμάρια (περίπου 1 κιλό) 1 ποτήρι ξινόγαλο μπόλικο ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα) λίγο αλάτι Για το πανάρισμα: 1 κούπα[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Αιγιώτικος γαύρος γεμιστός

Τι είναι ο κάβουρας τι είν’ το ζουμί του, θα έλεγε ο παππούς μου ο Βονόρτας αν έβλεπε αυτό το γαυράκι που πήραμε τις προάλλες από τον ψαρά στο Αίγιο.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Kολοκυθοανθοί γεμιστοί με καραβίδες και ραγκού[...]

Από τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Οστρακα και γαρίδες στο φούρνο[...]

υλικά 1 κ. μύδια φρέσκα (ή κατεψυγμένα αλλά με το κέλυφος) 500 γρ. άλλα όστρακα ζωντανά (αχιβάδες, κυδώνια, γυαλιστερές) 500 γ. μέτριες ή μικρές φρέσκιες[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μαύρες παπαρδέλες με γλυκάδια, γαρίδες, ξύσμα[...]

Η συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Kολοκυθοανθοί γεμιστοί με καραβίδες και ραγκού[...]

Από τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μαριδάκι τηγανιά

Σήμερα 1/10 που έπεσαν οι τράτες στη θάλασσα δεν θα μπορούσα να σας κεράσω τίποτε άλλο μιας και όλοι σήμερα τρώμε στο νησί μου μαριδάκι τηγανιτό. Από όποια[...]

Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr
Χταποδοκεφτέδες και σαλάτα αλμυρίδας

Υλικά συνταγής Για τη σαλάτα αλμυρίδα: 1/2 κιλό καθαρισμένη από τα χοντρά κοτσάνια ντομάτες: 2 ώριμες, κομμένες σε κυβάκια, χωρίς φλούδες και σπόρους σκόρδο:[...]

Πηγή: icookgreek.com
Μπακαλιάρος με σπανάκι

Υλικά συνταγής 1 κιλό μπακαλιάρος φιλέτο 6-7 κρεμμυδάκια φρέσκα χοντροκομμένα 1 ματσάκι άνηθος χοντροκομμένος 1 ματσάκι μαϊντανός χοντροκομμένος 1/2 κιλό[...]

Πηγή: icookgreek.com
Καλαμαράκια τηγανητά με πικάντικη σάλτσα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μπακαλιαροκροκέτες με αλιάδα (σκορδαλιά[...]

Με καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ // BACCALA ALLA[...]

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ Η Ιταλία συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην κατανάλωση του υγράλατου βακαλάου. Οι ναπολιτάνοι δε, αλλά και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy