Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
1/2 κιλό κυδώνια 1/2 κιλό μύδια 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 12 φέτες ψωμί 2 ώριμες ντομάτες 2 κουταλιές ελαιόλαδο μαϊντανός άλάτι,πάπρικα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜιας και η ανάρτηση με την ψητή πέρκα και τις μαριναρισμένες αγκινάρες έκανε "φτερά" θα σας δώσω μια άλλη εκδοχή πέρκας με λαχανικά. Όσο για τις[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr250 - 300 γρ. τρυφερά φύλλα σπανακιού (επειδή κατά το καθάρισμα υπάρχει φύρα, αγοράζουμε περί τα 400 γρ.) 1 πράσινη σαλάτα 1 πακέτο φιλέτα καπνιστής πέστροφας[...]
Πηγή: gastronomos.grΚαλή χρονια εύχομαι σε όλους μας ... Έίπα να κάνω αρχή με μία εύκολη συνταγή που δανείστικα από το xs-recipes η οποία περιέχει το πιο γνωστό και εύκολα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΜετά την ανάρρωση του υπολογιστή μου πάλι εδώ, όχι πως έλειπα και πολύ μακριά μιας και ο "γιατρός" των υπολογιστών φρόντισε να μου δανείσει τον δικό του!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1/2 κιλό κυδώνια 1/2 κιλό μύδια 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 12 φέτες ψωμί 2 ώριμες ντομάτες 2 κουταλιές ελαιόλαδο μαϊντανός άλάτι,πάπρικα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 άτομα λίγο δυόσμο φρέσκο ή αποξηραμένο 1 κρεμμύδι σε κύβους 1 σκελίδα σκόρδο ή σκόνη σκόρδο μια πρέζα λίγο σαφράν αν θέλουμε πιπέρι καυτερό μια πρέζα[...]
Πηγή: sidagi.gr300 γρ θαλασσινά (εγώ έβαλα γαρίδες, μύδια και καλαμαράκια όλα κατεψυγμένα) 1 κρεμμύδι μεγάλο 2 σκελίδες σκόρδο 2 ντομάτες σε κύβους 1 πιπεριά φλωρίνης 150 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/gr12 μικρές και λεπτές φέτες (στο σύνολο 500 γρ.) ξιφίας 12 ντοματίνια 3 κολοκυθάκια 2 φέτες χωριάτικο ψωμί 1 λεμόνι (ξύσμα και χυμό) 1 κουτ. σουπ. κάππαρη 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠαλιά και παραδοσιακή συνήθεια είναι το μαγείρεμα του μπακαλιάρου την ημέρα του Ευαγγελισμού. Σε αυτήν την ανάρτησή μας θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 κιλό αλμυρίκια, καθαρισμένα από τα χοντρά κοτσάνια περίπου 40 φιλέτα γαύροι μαρινάτου (στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ στο τμήμα με τα αλίπαστα) Για τη[...]
Πηγή: gastronomos.grΗ ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚάτι που ξεκίνησε ως σαγανάκι και κατέληξε σε κάτι άλλο πολύ καλύτερο, πιο νόστιμο και διαφορετικό! Οι γαριδούλες στεκόντουσαν υπομονετικά μέχρι να έρθει η[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤα τελευταία θαλασσινά του καλοκαιριού, είναι στην κατάψυξη και μάλλον ήρθε η ώρα να βρουν τον προορισμό τους, προς την κατσαρόλα. Έτσι έγινε με τούτο το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟ μπακαλιάρος στιφάδο στην αιχμή του μαγειρικού κόνσεπτ ‘ψάρι στιφάδο’ ή/και ‘ασπόνδυλο στιφάδο’ (πχ. χταπόδι στιφάδο) χαρακτηρίζει ξεκάθαρα την ελληνική[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 1 κιλό γαύρο (όσο πιο μεγάλο) το χυμό ενός λεμονιού 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά) αλατάκι, πιπεράκι [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 4 μικρούς μπακαλιάρους 4 καρότα 2 πατάτες 3 κολοκυθάκια μισό ματσάκι σέλινο 1 κρεμμύδι 1 ντομάτα κομμένη στα τέσσερα 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: sidagi.gr