Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 93 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 500 γρ. μύδια χωρίς κέλυφος 1/3 φλ. ελαιόλαδο 5 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φέτες 2 κουταλιές μουστάρδα 1/3 φλ. άσπρο κρασί μαϊντανό ψιλοκομμένο άνηθο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1/2 κιλό μαρίδα 1 κ.σ. τριμμένη φλούδα λάιμ 1/3 του φλιτζ. χυμός λάιμ 1/4 του φλιτζ. ψιλοκομμένος μαϊντανός 2 μικρές κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΨΑΡΙ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΜΠΙΖΕΛΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΔΥΟΣΜΟ
Τρεις συνταγές με Καλαβρυτινά υλικά. Πέστροφα Καλαβρύτων από Πλανητέρο ή Τριπόταμα, ρίγανη από Ερύμανθο ή Χελμό, φέτα και καρύδια Καλαβρύτων. Προσοχή !!! Aν[...]
Πηγή: e-syntages.grΟ απόλυτος μεζές για δυνατούς πότες... Minimum χρόνος προετοιμασίας, minimum δυσκολία, maximum απόλαυση... Απίστευτη μυρωδιά που θα κατακλύσει το χώρο σας![...]
Πηγή: cookpad.com/grΤόσο νόστιμο που το τρώνε και τα παιδια ευχαριστα Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ. φιλέτο γλώσσας 1 κουτ. σουπ. άνιθο ψιλοκομμένο 3 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο 1/2 κουπ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜύδια με κρασί ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ ΨΗΣΙΜΟ: 10' Υλικά 1 κιλό μύδια φρέσκα 1 φλιτζ. κρασί λευκό 3 κ.σ. ελαιόλαδο ½ πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη 1 πιπεριά κόκκινη[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά 1-1,5 κ. σουπιές μισή κούπα ελαιόλαδο κρασί λευκό ξηρό (πάει πολύ και το ροζέ) 4-5 σκ. σκόρδο Εκτέλεση Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις σουπιές σε[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 2 μεγάλα φιλέτα ξιφία 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί 1 κ.γ. άνιθο 2 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. μουστάρδα Εκτέλεση Βάζουμε σε ταψί τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά μπακαλιάρος: 2 φιλέτα ολόκληρα αλεύρι: 2 φλιτζάνια μπίρα: 1 φλιτζάνι σόδα: 1/2 κουταλάκι ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα Εκτέλεση Ξαλμυρίζετε τον[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια όσους δεν θέλουν το τηγάνι, μα αγαπούν την γεύση του μπαρμπουνιού. Τι χρειαζόμαστε: μπαρμπουνάκια αλεύρι ελαιόλαδο αλάτι Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμο, εύκολο, απλό, λευκόσαρκο φιλέτο ψαριού, πασπαλισμένο με μια γερή δόση κουρκουμά και τηγανισμένο σε καυτό ελαιόλαδο. Λιτές, ξεκάθαρες γεύσεις και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕάν είσαι φαν της ιαπωνικής κουζίνας, των καυτερών αλλά δεν θέλεις το ψάρι σου ωμό τότε αυτή η συνταγή τα συνδυάζει όλα! 280 θερμίδες Εύκολη 30 λεπτά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά 750 γρ. σπαγγέτι 450 γρ. μέτριες γαρίδες με το κέλυφος, χωρίς το κεφάλι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1/8 κ.γλ. ψιλοκομμένο peperoncino[...]
Πηγή: mamapeinao.grΧταπόδι κρασάτο με πιπέρια. Απλά υπέροχο... Τι χρειαζόμαστε: 1 χταπόδι 1 1/2 - 2 kg 3 ποτήρια του νερού κρασί άσπρο 2 φύλλα δάφνης 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 250 γρ. μικρές μαρίδες Xοντρό σιμιγδάλι Kαπνιστή πάπρικα 250 γρ. πατάτες (καθαρισμένες, κομμένες, πλυμένες) Eλαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami