Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Σαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η πέστροφα είναι από τα νοστιμότερα ψάρια. Σήμερα θα τη φτιάξουμε στο φούρνο και θα τη γεμίσουμε με μαϊντανό. Υλικά: πέστροφες[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΚαλό το κρέας, αλλά η σωστή διατροφή, χρειάζεται και ψάρι. Ένα από τα πολύ ωραία ψάρια, κι ειδικά στο φούρνο, είναι κι ο τόνος. Δοκιμάστε τον μ᾿ αυτή τη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΈρχεται το καλοκαιράκι, κάνετε κάτι??? Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε πιο ελαφριά, λέω εγώ,σε μένα το λέω,,,καλέ!!! Σήμερα έχουμε ψάρι και συγκεκριμένα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤο ψάρι ψητό στο σπίτι είναι ένα φαγητό που αποφεύγουν πολλές νοικοκυρές, κυρίως γιατί τρέμουν μην το καταστρέψουν, δεδομένου ότι η πρώτη ύλη είναι ιδιαίτερα[...]
Πηγή: caruso.grΟλίγη ιστορία Πριν καταφέρουν οι πολιτικές ηγεσίες από το ’50 και μετά να συνωστίσουν το 40% του ελληνικού πληθυσμού στην Αττική, η περιοχή[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι σαν φετίχ του πρώιμου καλοκαιριού. Έτσι όπως αμπελόφυλλα και σαρδέλες εμφανίζονται ταυτόχρονα στους πάγκους της αγοράς, αμέσως ανάβει το φως πράσινο στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grυλικά 8-10 μικρά αγουράκια ή 3 μεγάλα λεπτά και τρυφερά 200 γρ. καπνιστό σολομό 250 γρ. ανθότυρο (ή φρέσκια μυζήθρα) 3 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι ζέστες σφίξαν, τα μπικίνι βγήκαν από τις ντουλάπες, οι κοιλίτσες εξέχουν λίγο, τα μπουτάκια περισσεύουν.....καιρός να κάνουμε...περικοπές. Εύκολη[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΚάτι πολλή απλό και εύκολο φίλοι μου χωρίς ιδιαίτερες μαγειρικές γνώσεις απλά τόλμησα και " πάντρεψα" τις δύο γεύσεις μαζί στο ψήσιμο και έγινε κάτι ιδιαίτερα[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΟι πειραματισμοί στο BBQ συνεχίζονται μετά την πίτσα θελήσαμε να ψήσουμε γαρίδες. Έτυχε ο ψαράς μας να έχει καλές γαρίδες και σε καλή τιμή είπαμε να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1 μεγάλο κοκκινόψαρο (ή άλλο ψάρι της προτίμησής μας) 1 μεγάλη πατάτα 1 κρεμύδι 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 μέτριο κολοκυθάκι 1-2 καρότα Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη Λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 4 καλαμάρια μεγάλα 120 ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα 2 πιπεριές ψιλοκομμένες 1 καρότο μεγάλο ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: yumyum.gr'Ενα κόλπο παλιό να κάνω τα παιδιά μου να φάνε μικρά ψάρια ήταν να φιλετάρω το γαύρο αν και οι παραδόσεις θέλουν το γαύρο ολόκληρο με το κόκαλο γιατί περιέχει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣύμφωνα με το Λευτέρη τον ψαρά μας ο καλύτερος γαύρος για ξιδάτος είναι το Μάρτιο, γι αυτό κι εγώ που τον εμπιστεύομαι πήρα ένα κιλό έτσι για το καλό τον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈχω μια δυσανεξία στους μύθους της κουζίνας. Σ΄όλα αυτά που έχουν ντυθεί το πέπλο μιας μυστήριας δυσκολίας και είναι σαν να λένε-παπαγαλίζουν: «μη, τζιζ, μην[...]
Πηγή: pandespani.com