Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για την τάρτα 350 γρ. βούτυρο 700 γρ. αλεύρι 15 γρ. ζάχαρη 80 γρ. κρόκοι αυγών 150 γρ. νερό 5 γρ. ψιλοκομμένο φρέσκο φασκόμηλο Για την γέμιση[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 6 άτομα): 1 κιλό πέρκα (2 φιλέτα περίπου) 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 πράσα 5 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 μαραθόριζα (φινόκιο) [...]
Πηγή: megatv.com/cookγια την τάρτα 250γρ. αλεύρι 1 αυγό 125γρ. φρέσκο βούτυρο 1 κ.γ. αλάτι λίγο βούτυρο για το άλειμμα της ταρτιέρας για τη γέμιση 400γρ. σπανάκι (ζυγισμένο μετά[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά φύλλο κρούστας: 500 γρ. ελαιόλαδο: 200 ml σπανάκι: 1 ½ κιλό, καθαρισμένο και πλυμένο καλά γαύρος: 750 γρ. μαύρες ελιές: 200 γρ. σουσάμι άσπρο: 20 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια συνταγή απο τα τεφτεριά της μαμάς! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 1 τόνο (προτιμώ σε νερό) 1/2 πέστροφα ή σολωμό (απο τα συσκευασμένα που έχουν μέσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 10-12 μεγαλα εξωτερικα φυλλα μαρουλιου 1/2 - 2/3 φλιτζ. λαδι 1 μεγαλο κρμμυδι ψιλοκομμενο 2 φρεσκα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤην ημέρα καθαρισμού του καταψύκτη, ευρέθη αθερίνα. Αντί για την πεπατημένη οδό του τηγανιού, προτίμησα να κάνω κάτι καινούργιο: κεφτέδες με αθερίνα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καλαμάρι το παίζει βασιλιάς στα μενού εντός και εκτός της Ελλάδας, η αλήθεια όμως είναι ότι είναι κατ' αρχάς είναι πολύ δύσκολο να το βρεις σωστά[...]
Πηγή: bostanistas.grTραγανές μπουκίτσες γαρίδας σε αρωματικό λεμονάτο dip. Λαχταριστή συνταγή finger food για να κάνεις ένα funky cocktail party! Εύκολη 30 Λεπτά 4+μερίδες[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣυνταγές για κεφτέδες έχουμε ένα σωρό γιατί τους αγαπάμε. Φτιάχνουμε κεφτέδες με κρέας, χορτοκεφτέδες διάφορους, από μελιτζανοκεφτέδες και ρεβυθοκεφτέδες[...]
Πηγή: bostanistas.grΚροκέτες μπακαλιάρου, με υπέροχη γεύση και μυρωδικά που ... σπάνε μύτες και συνδυάζονται με υπέροχη σκορδαλιά... Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο μπακαλιάρου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜοναδική συνταγή για τα καλαμάρια σας που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαι των Βαΐων τρώμε ψάρι! Τον παστό μπακαλιάρο στην Κρήτη τον αγαπούμε πάρα πολύ. Ειδικά στην ενδοχώρα που σε παλιότερες εποχές η πρόσβαση σε φρέσκο ψάρι ήταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 φύλλο παστό μπακαλιάρο 1- 1 ½ κιλό 1 κούπα λάδι 2-3 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδο επίσης τριμμένο λίγο πιπέρι αλάτι με πάρα πολύ προσοχή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr