Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: Για το σολομό: 2 φιλέτα σολομού περίπου 1 ½ κιλά ¼ ματσάκι μαϊντανό ¼ ματσάκι δυόσμο ¼ ματσάκι άνηθο ¼ ματσάκι βασιλικό ξύσμα από 2 λεμόνια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία φανταστική σούπα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 1 ώρα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ κρέμα ντομάτας είναι μία κλασσική συνταγή της διεθνούς κουζίνας, ελάχιστα γνωστή όμως στην Ελλάδα (αλλά και στην υπόλοιπη ευρωπαϊκή Μεσόγειο, ίσως επειδή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ μαγειρικός όρος πλακί αναφέρεται σε ένα τύπο πιάτων φούρνου, που χαρακτηρίζονται από μια σάλτσα τομάτας, σκόρδου, ελαιόλαδου και συνήθως κρεμμυδιού . Συχνά[...]
Πηγή: caruso.grΜια νόστιμη πρόταση για να φτιάξουμε το φιλέτο ψαριού μας! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Όλες οι συνταγές [...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί 1 πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια 2 πόδια σέλερυ κομμένα σε κυβάκια 1 πράσο (το λευκό μόνο μέρος) ψιλοκομμένο 1 μέτριο καρότο[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Νίκος Μορόπουλος Στις ΗΠΑ και την Αυστραλία είναι διαδεδομένη μια κατηγορία πιάτων που συνδυάζουν ψάρια ή θαλασσινά με κρεατικά. Η κατηγορία έχει την[...]
Πηγή: bostanistas.gr28/7/14 Μύδια αχνιστά με noodles κίτρινου κολοκυθιού και σάλτσα βασιλικού. Ένα πιάτο ξεχωριστό και ιδιαίτερο που παρά τον μεγάλο του τίτλο, έχει πολύ εύκολη[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά συνταγής 4 πατάτες 2 φιλέτα καπνιστής πέστροφας, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια 50 γρ. κουκουνάρι καβουρντισμένο 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΤη Δευτέρα είχα την τιμή να δοκιμάσω από τους πρώτους το νέο ειδικό μενού που τρέχει παράλληλα στο Rakkan και το Varoulko κάθε Πέμπτη του Μαΐου και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά: 500 γρ. ζυμαρικά τύπου λιγκουίνι 1/4 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο για τα λιγκουίνι 1/2 κιλό φρέσκα μύδια με το κέλυφος 1/2 φλυτζανιού του τσαγιού[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ καινούρια εβδομάδα ξεκινάει. Μια δύσκολη βδομάδα θα είναι για μας. Ελπίζω να είναι καλύτερη για σας. Μπορείτε να μου εξηγήσετε, πώς είναι δυνατόν, όταν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά: 400 γρ. ψάρι σε φιλ έτο 4 κ.σ. ελαιόλαδο χυμός από ένα λεμόνι μουστάρδα σε σκόνη πιπέρι βασιλικό (ή δυόσμο ή θυμάρι) 4 πατάτες 3 καρότα 2 κολοκυθάκια 2[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.gr800 γρ “καθαρά” κομμάτια μπακαλιάρου (μενταγιόν, κατεψυγμένο ή φρέσκο, σε φιλέτο) 800 γρ πατάτες καμιά δεκαριά κλαδάκια μαϊντανό, πολύ ψιλοκομμένο 3-4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλληνικό καλοκαίρι χωρίς γαύρο δε γίνεται! Τον ευχαριστηθήκαμε φέτος στις διακοπές, μαρινάτο από τη χρυσοχέρα την αδελφούλα μου, τηγανητό στις ποικιλίες μαζί[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ δεύτερη σημερινή μας νοστιμιά είναι ένα απλό και ζουμερό φιλέτο γαλέου αρωματισμένο με το "θέμα" της ημέρας που είναι τα βότανα Προβηγκίας. Τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά για 5 άτομα 1 κιλό καλαμαράκια Για τη γέμιση 2 ντομάτες ψίχα 2 λεμονιών 200 γρ. πιπεριές Φλωρίνης 200 γρ.ψίχα ψωμιού 150 γρ. γραβιέρα Για τη βάση στο[...]
Πηγή: greekmasa.grΘέλεις να ετοιμάσεις ένα ξεχωριστό πιάτο... αλλά δεν θέλεις να μείνεις στην εμφάνιση! Η εγγύηση ακούει στο όνομα Ηλίας Μαμαλάκης. Μπορεί η συγκεκριμένη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά: 400 γρ. ψάρι σε φιλ έτο 4 κ.σ. ελαιόλαδο χυμός από ένα λεμόνι μουστάρδα σε σκόνη πιπέρι βασιλικό (ή δυόσμο ή θυμάρι) 4 πατάτες 3 καρότα 2 κολοκυθάκια 2[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.gr