Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. φρέσκος κόκκινος τόνος 100 γρ. καρότα, κόκκινα κρεμμύδια, σκόρδο, σελινόριζα, μαντζουράνα, θυμάρι, φύλλο δάφνης 1 φιάλη κρασί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ Για το Νουά Νουά κρέας Λευκό κρασί 3 σκελίδες Σκόρδο 2 Καρότα 2 Κρεμμύδια Φρέσκα φύλλα δάφνης Αλάτι Πιπέρι Λάδι Για το ψάρι Ψάρι 4 Καρότα [...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ μπισκ (bisque) είναι μια πανέξυπνη εφεύρεση της γαλλικής μαγειρικής που στηρίζεται στη σκέψη ότι τα διάφορα οστρακόδερμα πέρα απ’ τη νόστιμη σάρκα, έχουν[...]
Πηγή: caruso.grΤον τελευταίο καιρό ο Σ κι εγώ έχουμε πέσει λίγο σε χειμερία νάρκη. Δεν πολυβγαίνουμε τα Σαββατοκύριακα, προτιμώντας να κάτσουμε σπίτι και να δούμε αγαπημένες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr