Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Οι σαρδέλες είναι ωφέλιμες για την καρδιά μας καθώς είναι πλούσιες σε βιταμίνη B12, βιταμίνη D, βιταμίνη Β3, ω-3 λιπαρά οξέα, σελήνιο, φώσφορο και ασβέστιο.[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipiesΥλικά: 4 μεγάλα καλαμάρια Υλικά για την γέμιση 1 κόκκινη πιπεριά ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη 1 πορτοκαλί πιπεριά ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη 100 γρ.[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά (για 6 άτοµα) 1 κιλό µέτριες γαρίδες ξεφλουδισµένες, µε το κεφάλι και τις ουρίτσες στη θέση τους, 1 φλ. άσπρο ξηρό κρασί, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους. Από χτες η τεχνολογία είναι παρούσα, μην τη ματιάσω, μαζί της βέβαια είναι παρούσα η βροχή η συννεφιά και το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά Χταπόδι 1 1/2 κιλό φρέσκο ή κατεψυγμένο Κόκκινο ξηρό κρασί 1 φλυτζάνι του τσαγιού Πατάτες 5-6 ολόκληρες Ελιές 10-15 κομμένες χωρίς κουκούτσια Δάφνη 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΚαλησπέρα και πάλι... Πέρασε και η 25η Μαρτίου, πέρασε και το εθιμοτυπικό γεύμα με το μπακαλιάρο αλλά εγώ, μια και δεν πρόλαβα πιο νωρίς, θα σας δώσω τώρα τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧταπόδι με γλυκόξινη σάλτσα και άρωμα εσπεριδοειδών. Τι χρειαζόμαστε: 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό (η προετοιμασία του γίνεται όπως στη συνταγή ¨ Χταποδομεζές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνια σας πολλά, Χριστός Ανέστη !!!!!!!!!! Μετά την «εθιμοτυπική» σφαγή αμνών τε και εριφίων και το ξεσάλωμα γύρω από τη σούβλα, ε, καιρός είναι να[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Παραμονή Ευαγγελισμού και για σήμερα σας υποσχέθηκα μια ...λίγο πιο εξωτική συνταγή με μπακαλιάρο και πάλι κατεψυγμένο!! Όχι δεν κάνω ούτε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις ένα φιλέτο ψαριού γεμιστό; Αν απαντήσατε "πολύ", πέσατε μέσα. Πέρα από τις επιλογές των αναλογιών της συνταγής (πόσο καρότο,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΕύκολο και νόστιμο καθημερινό πιάτο που θα απολαύσουν και τα παιδιά αφού για την παρασκευή του προτιμώνται φιλέτα ψαριών, φρέσκα ή κατεψυγμένα. Όχι δηλαδή ότι[...]
Πηγή: bostanistas.gr