γλυκα ψυγειου με μπισκοτα | παγωτο μπανανα με ζαχαρουχο γαλα | φακορυζο δρισκας | παγωτο σαντουιτς σαντιγι ζαχαρουχο | κεικ με μαρμελαδα νηστισιμο | κολοκυθοανθοι συνταγες | τρουφακια με κακαο και πτι μπερ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις κουκουναρι τσιλι μπροκολα

Βρέθηκαν 30 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ψάρι πανέ με ταρτάρ σος

ΥΛΙΚΑ 2 μεγάλα φιλέτα ψάρι παγκάσιους, 2 φλ. γαλέτα (φρυγανιά), 1 φλ. αλεύρι, 3 αβγά, ξύσμα λεμονιού, λάδι για τηγάνισμα, αλάτι, πιπέρι. Για τη σος ταρτάρ 1[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Φάτε μάτια ψάρια!

Το ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
Απ' την Πόλη: αγκινάρες, γαρίδες και πράσινη[...]

Η κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΨΑΡΙ ΓΛΥΚΟΚΑΥΤΕΡΟ

Υλικά (4 μερίδες) : 350 γρ σπαγγέτι 500 γρ λευκό σφικτό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, γαλέος κλπ.) κομμένο σε μπουκιές 250 γρ κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες [...]

Πηγή: yumyum.gr
Βαγγέλnς Γαλέvος: Σολομός tataki με ikura,[...]

Καθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ψάρι τραγανό µε σος ταρτάρ 

Υλικά (για 4 άτοµα) 4 φιλέτα άσπρου ψαριού (180 γρ. περίπου τα καθένα), ξεπαγωµένα, 2/3 φλ. γαλέτα (αλεσµένη φρυγανιά), 2 κουταλιές ψιλοτριµµένη παρµεζάνα ή[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Ψάρι σύβραση - ZannetCooks

Συστατικά   600γρ.μπακαλιάρος ή γαλέος  ή κάποιο ψάρι για σούπα της προτίμησης σας 2μεγάλες πατάτες κομμένες σε φέτες 2μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες [...]

Πηγή: zannetcooks.com
Έξυπνα μυστικά για ν’ αγαπήσει το παιδί μας το[...]

«Δεν μ’ αρέσει το ψάρι!» Ακόμη κι αν το παιδί σας αντιπαθεί το ψάρι, υπάρχουν πάντα τρόποι να το πείσουμε να το αγαπήσει! Ο καλύτερος τρόπος[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
Ρολό μπακαλιάρου

Στο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Ψάρι φιλέτο στην γάστρα, με μυρωδικά

Όσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Μπακαλιάρος παστός ή γαλέος με πράσα,[...]

Υλικά (για 6 άτομα): 1 φύλλο μπακαλιάρου παστού ή 1 κιλό γαλέο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μάτσο φρέσκα πράσα (κεντανές), ή άγρια πράσα 1 μεγάλο μάτσο[...]

Πηγή: greekcook.gr
Καλαμαράκια γεμιστά στην κατσαρόλα

Νηστίσιμη μοναδική συνταγή που θα ενθουσιάσει όλους τους φίλους σας Συνταγή : Cookbook.gr Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15 λεπτά,[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Γαρίδες πανέ με σάλτσα λεμονιού

Υλικά γαρίδες: 1 κιλό, πλυμένες και καθαρισμένες από κεφάλια και όστρακα Για το πανάρισμα αυγά: 3 αλεύρι: 150 γρ. γαλέτα: 150 γρ. ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]

Πηγή: icookgreek.com
Γαρίδες πανέ στο φούρνο

ΥΛΙΚΑ 16 μεγάλες γαρίδες, 2 αβγά, 4 κουταλιές αλεύρι, 4 κουταλιές γαλέτα (φρυγανιά), λίγο σκόρδο σε σκόνη, δρακόντιο (εστραγκόν). Για τη σαλάτα: ¼ λάχανο[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Κομψές σαρδέλες πλακί αλ Καρούσο | Caruso.gr

Ο μαγειρικός όρος πλακί αναφέρεται σε ένα τύπο πιάτων φούρνου, που χαρακτηρίζονται από μια σάλτσα τομάτας, σκόρδου, ελαιόλαδου και συνήθως κρεμμυδιού . Συχνά[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy