Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 129 συνταγές
Κόκκινες γαρίδες με ζελατίνη πιπεριάς και σάλτσα δαμάσκηνου, Ζυμαρικά με γαρίδες σε σάλτσα λεμονοπίπερου, Ταλιατέλες με γαρίδες, σάλτσα ντομάτα και βασιλικό, Μαριναρισμένο καλαμαράκι και γαρίδα σε ψιλοκομμένο αβοκάντο με ντομάτα και σάλτσα ροδιού, Ζυμαρικά με γαρίδες σε σάλτσα λεμονοπίπερου
Για 4-6 άτομα Για το πέστο 50 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη 3 κουταλιές της σούπας εστραγκόν φρέσκο ψιλοκομμένο ή ½ κουταλιά της σούπας εστραγκόν αποξηραμένο 3[...]
Πηγή: sidagi.grΑπό το βιβλίο «Βενετία» της Τέσσας Κύρου , Εκδ . Τερζόπουλος Υλικά 14-16 καραβίδες 1 καρότο 1/2 κρεμμύδι 1 φύλλο δάφνης Ελαιόλαδο 1/2 κρεμμυδάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή σας μέρα! Ένα ριζότο κατακόκκινο, του πάθους με νοστιμιά απίστευτη! Ένα ριζότο που γαρνιρισμένο με τη ρόκα και τις μικρές, κομψές, μεθυσμένες γαριδούλες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 2-4 άτομα Για τις τσιπούρες 4 φιλέτα τσιπούρας 1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη ψιλοκομμένη 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες 2 φρέσκα[...]
Πηγή: sidagi.grA simply delicious pasta dish today, colourful and flavourful!! My men were thrilled, especially because I made an extra effort to "decorate" their plates[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ “ενδυμασία κουζίνας” που συνήθως χρησιμοποιώ είναι ένα παντελόνι φόρμας, σε μπλέ ή μαύρο χρώμα, και μία ελαφριά κοντομάνικη μακό μπλούζα. Εδώ τα χρώματα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comTραγανές μπουκίτσες γαρίδας σε αρωματικό λεμονάτο dip. Λαχταριστή συνταγή finger food για να κάνεις ένα funky cocktail party! Εύκολη 30 Λεπτά 4+μερίδες[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (4 μερίδες) : 750 γρ μέτριες γαρίδες, ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες 1/4 κουταλάκι νιφάδες καυτερές κόκκινου πιπεριού 1 μελιτζάνα (περίπου 500 γρ.)[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά για 6 άτομα 6 κομμάτια φιλέτο ξιφία, σύνολο 1-1¼ κιλό περίπου χωρίς πέτσα και κόκαλα, 1/3 φλ. ελαιόλαδο, 1 μέτριο κρεμμύδι μοιρασμένο και σε κυβάκια, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ : 4 Μπαρμπούνια μεγάλα 500 γρ χυλοπίτες 300 γρ. μπρόκολο βρασμένο 100 γρ παρμεζάνα 50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΥλικά : 1 αστακός βούτυρο σπορέλαιο ελαιόλαδο 4 - 5 φρέσκα κρεμμύδια 1 κρεμμύδι ξερό σκόρδο κονιάκ 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 πράσο 1 φινόκιο μαϊντανός[...]
Πηγή: yumyum.gr1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 2 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧτες αποφασίσαμε ότι το ψυγείο μας χρειάζεται οποσκαιδηποτε απόψυξη. Αν και είχα σκοπό να το κάνω λίγο πριν την καλοκαιρνη άδεια, άλλαξα γνώμη όταν στην[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 4 κομμάτια φιλέτο σολομού (½ κιλό περίπου) 4-6 μέτριες πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες στη μέση κατά μήκος, 1 βολβό μάραθου, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com2 κσ φρέσκο βούτυρο 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 500 γρ γαρίδες καθαρισμένες 1 μικρό άσπρο ξερο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100 γρ λιαστές ντομάτες λαδιού[...]
Πηγή: cookpad.com/gr700 γρ. καλαμάρι καθαρισμένο Kallimanis 200 γρ ρύζι μακρύκοκκο 80 ml ελαιόλαδο 200 γρ κρεμμύδι ξερό κομμένο σε μισές ροδέλες 200 γρ πράσο σε μισές ροδέλες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr23/3/14 Το έχετε διαπιστώσει, είμαι λάτρης του pesto σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Γι’ αυτό και το τελευταίο μου αγαπημένο πιάτο είναι κάποιο από τα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami