Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 164 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα): 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (κομμένο σε μεγάλα κομμάτια) 1 κιλό σπανάκι 4 αγκινάρες (κομμένες στα 4) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1½[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνα από τα ελληνικά προϊόντα που μου αρέσουν ιδιαίτερα, είναι η καπνιστή πέστροφα από την περιοχή των Σερρών. Με ωραίο ανοιχτό σωμόν χρώμα και κρουστή σάρκα.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 αγγούρι 2 πράσινες πιπεριές 3 σκόρδα 2 ώριμες ντομάτες 1 μαρούλι 200 γρ. ξηρό μπακαλιάρο 100 γρ. μαύρες ελιές 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ξίδι αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 φέτες ψαριού (σφυρίδα)/ 2 κουτ σούπας χυμό λάιμ 1 κουτ σούπας σάλτσα ψαριού 1 κουτ σούπας 1 κουτ σούπας ζάχαρη 2 φυλλαράκια μοσχολέμονου ψιλοκομμένα Για την[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 10 γρ. γαύρο φρέσκο, 250 ml ξύδι μήλου 3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες λίγο άνηθο ψιλοκομμένο ½ φλιτζάνι λάδι κάπαρη λίγο τουρσί αγγουράκι, σε μικρούς[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΖυμαρικά με θαλασσινά παντρεύονται ιδανικά. Όταν όμως η πεντανόστιμη σκορπίνα γίνεται... κουμπάρα, ο γάμος μετατρέπεται σε honeymoon διαρκείας. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ 1 επίπεδο κομμάτι ξύλου χωρίς βερνίκι 500 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. κόκκους πολύχρωμων πιπεριών 3 κ.γ. μέλι 1-2 σκ. σκόρδο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜέσα στο menu της εβδομάδας που συνήθως προγραμματίζω, προσπαθώ να έχω πάντα κάποια μέρα ψάρι ή κάποιο άλλο θαλασσινό προκειμένου να κάνουμε έναν καλούτσικο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜια συνταγή για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου κόκκινα ψαράκια, χωρίς να τα τηγανίζεις... Λεμονάτη, με τα μπαρμπούνια γεμιστά με μαϊντανό και σκόρδο, με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΦιλέτο ψαριού, φτιαγμένο με τρόπο που αρέσει και στους πιο δύσπιστους και μία σως που νοστιμίζει σχεδόν τα πάντα!... Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα ψαριού (γλώσσας,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1,5 κούπα ρύζι basmati 200γρ. μύδια τύπου mytilus edulis καθαρισμένα φρέσκα θαλασσινό νερό 20γρ. ψιλοκομμένη ντομάτα 30γρ. ψιλοκομμένο αγγούρι-ραπανάκι τουρσί[...]
Πηγή: cooktherapy.grΔιανύουμε το μήνα Απρίλιο και η διάθεσή μου ανεβαίνει με τους ρυθμούς του υδράργυρου. Η ζέστη μου πάει και την καταβρίσκω να νιώθω ότι ο χειμώνας είναι στο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο διάστημα που μεσολάβησε από το σαββατοκύριακο μέχρι σήμερα, ήταν χρόνος προσαρμογής :) Το Λονδίνο!! Ένα ταξίδι επαγγελματικής ενημέρωσης… Οι μέχρι[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr