Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Ο executive chef Ευστράτιος Καλαθάκης μάς φτιάχνει μια μακαρονάδα που αναδεικνύει απόλυτα την πρώτη ύλη, καθώς η γεύση της[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πακέτο που έφτασε σπίτι μου είχε μία αστακοκαραβίδα, γύρω στις 10 μεγάλες γαρίδες και μερικά καβουράκια. Αυτό ήταν το μαγειρικό αποτέλεσμα! Υλικά: 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌπως σας έλεγα στο περασμένο ποστ , αφού καθάρισα τα μύδια, πέρασα στην μακαρονάδα μέσα στην οποία τα ονειρευόμουν. Ήταν μία από τις ωραιότερες μακαρονάδες που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο Mac & Cheese είναι μία κλασική Αμερικάνικη συνταγή με μεγάλη ιστορία. Αποτελεί ένα γρήγορο και πολύ νόστιμο φαγητό με ζυμαρικά κοραλάκι, μπεσαμέλ[...]
Πηγή: alwayshungry.grΑν σας αρέσουν τα θαλασσινά τότε σας προτείνω αυτά τα πέντε χορταστικά πιάτα θαλασσινών που πρέπει να δοκιμάσετε. Τα συγκεκριμένα φαγητά με θαλασσινά τα[...]
Πηγή: omanoclock.grΤα θαλασσινά είναι τα αγαπημένα μας! Λατρεύουν τις φρέσκες τομάτες και τα ζυμαρικά, μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και μας δίνουν νοστιμότατα πιάτα,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: 500 γραμ. Mafaldine Barilla ή ταλιατέλες ή χυλοπίτες ή παπαρδέλες 2/3 φλυτζάνι ελαιόλαδο 25 γραμ. βούτυρο λούρπακ 1 κουταλιά του γλυκού χοντρό[...]
Πηγή: greekcook.grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ Λιγκουίνι 200 γρ αστακοουρά 250 γρ σπανακι 200 γρ τυρι κρεμα Filadelphia 200 γρ Cottage Cheese 2 κ.σ. ανηθο 1 κρεμμυδι ξερο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ Υλικα: 1 αστακο γυρω στο κιλο. 1 πακετο λιγκουινι η΄σπαγγετι ότι σας αρεσει. ½ φλυτζανι ελαιολαδο 1 ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο 3[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΙταλική μακαρονάδα: λινγκουίνε με αχνιστά μύδια, ντοματίνια, κρεμμύδι και βασιλικό Τα ζυμαρικά με μύδια (ή/και άλλα οστρακοειδή) ανήκουν στους κλασικούς[...]
Πηγή: pandespani.com