Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Γαρίδες Μαρινάτα Υλικά: 1 κιλό γαρίδες (μεγάλες, νούμερο 1) ½ κιλό φέτα Ελάτης ή Παρνασσού 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 10 φέτες μπέικον (ψιλοκομμένες) 3[...]
Πηγή: greekcook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com700 γρ καλαμάρια 500 γρ paccheri (αλλά και πολλού άλλοι τύποι ζυμαρικών από rigatoni και penne έως spaghetti) 3 σκελίδες σκόρδο 300 γρ μικρές ντοματούλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grγια 4/6 άτομα (από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 1 συσκευασία λιγκουίνι 2 συσκευασίες σάλτσα πέστο 1 κιλό γαρίδες 1 φλ. ζωμός λαχανικών 2 σκ. σκόρδο 2 -3[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΜια συνταγή με γευστικά πλοκάμια, απλή αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη, με άποψη σε οικείο θέμα, λιτότητα υλικών και οξύτητα στην γεύση… μια συνταγή που σε[...]
Πηγή: pandespani.com1 συσκευασία λιγκουίνι 2 συσκευασίες σάλτσα πέστο 1 κιλό γαρίδες 1 φλ. ζωμός 2 σκ. σκόρδο 2 -3 πρέζες πάπρικα 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 καυτερή πιπερίτσα[...]
Πηγή: argiro.grΖυμαρικά με θαλασσινά, μία πρόταση που δεν χρειάζεται πολλά λόγια. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : για 4 άατομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ Λήμνος, η "ανεμόεσσα" κατά τον Όμηρο, η νήσος του Ηφαίστου με τους πολλούς ανέμους, είναι ένα πανέμορφο νησί του Βορείου Αιγαίου, γνωστή από την αρχαιότητα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚριθαρότο θαρρώ πως το λένε στα σύγχρονα ελληνικά; Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω συνήθως με χταπόδι. Αυτή τη φορά είχα μοσχάκια (μοσχιούς) , αλλά ο τρόπος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΘα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαλάτα η κρύο πιάτο.Προσωπικά προτιμώ το δεύτερο αφού μου αρέσουν τα κρύα πιάτα.Θα μπορούσε να ονομαστεί μακαρονοσαλάτα με[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 4 φιλέτα 200 γραμμ. το καθένα ψάρι 1 κ.σ. ελαιόλαδο 150 ml. κρέμα γάλακτος llight 1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί 1 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΤην παρακάτω συνταγούλα δεν την έχω - ακόμα - παρασκευάσει. Την έφαγα όμως και ήταν πολύ νόστιμη οπότε την πήρα και σας την παραθέτω. Υλικά: 2 κιλά γαρίδες[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. λιγκουίνια 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 150 γρ. πανσέτα τεμαχισμένη 3 ασκαλώνια ξεφλουδισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες[...]
Πηγή: yumyum.gr