Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
4 φιλέτα σολωμού (φρέσκου ή κατεψυγμένου) χυμό από 5 πορτοκάλια χυμό από 4 λεμόνια 6 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά) 1 κ.σ. μέλι 2,5 κ.σ. λάδι 1 κ.γ. ρίγανη 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1 επίπεδο κομμάτι ξύλου χωρίς βερνίκι 500 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. κόκκους πολύχρωμων πιπεριών 3 κ.γ. μέλι 1-2 σκ. σκόρδο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝαι μεν αλληλό-ευχηθήκαμε για καλό καλοκαίρι αφού επισήμως μπαίνει σήμερα. Ο καιρός όμως μοιάζει να μας τα χαλάει. Συννεφιά σχεδόν όλη μέρα, μικρή πτώση της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜπαστουνάκια ψαριού τραγανά και νόστιμα, βουτηγμένα σε μια υπέροχη & γευστική σως ταρτάρ. Η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα, όμως η νοστιμιά τους[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 100 γρ. φρέσκος σολομός Για τη μαρινάδα 1 κ.σ. σόγια σος 2 κ.σ. ηλιέλαιο 1 κ.σ. χυμός πορτοκαλιού 1 κ.γ. ξύσμα από λάιμ, λεμόνι και τζίντζερ 1 ψωμάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.com