Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Σήμερα είναι μια από εκείνες τις φορές που η συνταγή μας έχει ένα μικρό βαθμό δυσκολίας. Κι αυτό γιατί έχει αρκετά βήματα στην παρασκευή της, αλλά απαιτεί και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑυτή η συνταγή μου κόστισε. Βλέπετε, λόγω καιρού δεν είχε ψάρια και αυτά που ήταν “αραγμένα” στη βιτρίνα του ψαρά της γειτονιάς μας ήταν φωτιά και[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΤι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΤο ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές με “ποσάρισμα”. Ποσάρισμα είναι η[...]
Πηγή: caruso.grΕίναι η πρώτη συνταγή που γράφω για ψάρια κι αυτό γιατί αυτή η Λιβανέζικη συνταγή είναι πράγματι ιδιαίτερη και απολαυστική. Συνήθως τα ψάρια τα κάνουμε ψητά ή[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤα ψάρια της θάλασσας περιλαμβάνουν τη γλώσσα (sole) με εκλεκτής ποιότητας λευκή σάρκα ώστε να κυριαρχεί σε όλους τους καταλόγους των γαστρονομικών[...]
Πηγή: foodtrails.gr