Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Την ημέρα καθαρισμού του καταψύκτη, ευρέθη αθερίνα. Αντί για την πεπατημένη οδό του τηγανιού, προτίμησα να κάνω κάτι καινούργιο: κεφτέδες με αθερίνα και[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό μαρίδα 1/2 φλ αλεύρι 1/2 φλ σιμιγδάλι ψιλό Αλάτι 4-5 μεγάλες πατάτες Πάπρικα γλυκιά αλάτι ρίγανη Ελαιόλαδο Οδηγίες Για την πατατοσαλάτα,ξεφλουδίζουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) ½ φλ. κορν φλάουερ, 1 φλ. απλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις), 1 γεμάτη κουταλιά ψιλό σιμιγδάλι, 1 γερή πρέζα πιπέρι καγιέν, 1 γερή πρέζα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τα ψάρια 1 κιλό αθερίνα ηλιέλαιο για το τηγάνισμα σάλτσα ταρτάρ για το σερβίρισμα Για το πανάρισμα 150 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο μικρό ασημένιο και λίγο στρουμπουλό -για τα κυβικά εκατοστά του- ψαράκι που γλυκίζει στο στόμα, η τόσο ωραία τόση δα αθερίνα, η Τίνκερμπελ των ψαρομεζέδων.[...]
Πηγή: pandespani.comΣυστατικά 1κιλό μαριδάκι Σιμιγδάλι ψιλό Αλατοπίπερο Ρίγανη Λάδι για το τηγάνισμα Μέθοδος Βήμα1 Βάζουμε τις μαρίδες σε μια σακούλα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά για την αθερίνα 1 κιλό αθερίνα 150 γρ. αλεύρι 2 κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πιπέρι 100γρ σιμιγδάλι 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη 1 κ.γ. πάπρικα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για την αθερίνα 1 κιλό αθερίνα 100 γρ. σιμιγδάλι 100 γρ. αλεύρι Αλάτι Πιπέρι Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Για τη sauce tartar 100 γρ. αγγουράκι τουρσί 300[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο μόνο που θέλει δίπλα της, είναι ουζάκι, καλή παρέα και θαλασσίτσα!! Προσωπικά όταν έχω αθερίνα, δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο, ούτε καν κάποια σαλάτα! Τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ Υπέροχη συνταγή για μπακαλιάρο με τραγανό κουρκούτι και τρυφερό φιλέτο!!! Συνταγή που λατρεύω τόσο για τη νοστιμιά του όσο[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤα λόγια είναι περιττά , μία συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά 250 γρ. μικρές μαρίδες Xοντρό σιμιγδάλι Kαπνιστή πάπρικα 250 γρ. πατάτες (καθαρισμένες, κομμένες, πλυμένες) Eλαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiκριθαράκι με μύδια και λευκό κρασί Ανοίξαμε το σεντούκι της θάλασσας με τα οστρακοειδή, διαλέξαμε από το ντουλάπι ένα φίνο ζυμαρικό και μαγειρέψαμε κριθαράκι[...]
Πηγή: pandespani.comΤι χρειαζόμαστε: 1 φιλέτο γλώσσας αλεύρι αυγό σιμιγδάλι αμύγδαλο φιλέ λάδι για τηγάνισμα αλάτι, πιπέρι (λευκό) Αν έχουμε διαλέξει φρέσκια γλώσσα την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Αμπελόφυλλα Ξιφία Ντομάτα Λάδι Αλάτι Πιπέρι Σιμιγδάλι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πρώτα απλώνουμε στο πάγκο μας τα αμπελόφυλλα έτσι ώστε να μην είναι τσαλακωμένα[...]
Πηγή: megatv.com/cookυλικά για 4-5 άτομα 1 κιλό μέτρια μπαρμπούνια 2 φλιτζ ψιλό σιμιγδάλι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 8 πιπεριές Φλωρίνης τουρσί 4 κουτ σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 κιλό μπαρμπούνια 10 σπόρους κόλιανδρο 200-250 gr περίπου σιμιγδάλι ψιλό (ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού) 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά αλάτι χοντρό λάδι για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓαριδούλες μικρές φρέσκιες τηγανιτές!!! Τις αλευρωσα με αλεύρι που μέσα έχω ανακατέψει 2κ.σ.σιμιγδαλι ψιλό και της τηγάνισα σε αρκετό καλαμποκέλαιο 1-2 λεπτά[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr