Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Σήμερα η μέρα έπρεπε να έχει ψάρι, έχουμε αυξήσει την κατανάλωση ψαριού σε δυο φορές την εβδομάδα. Ξεφυλλίζοντας το τελευταία τεύχος του γαστρονόμου υπήρχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜια σπέσιαλ θαλασσινή συνταγή από την Ιταλία φτιάχνει σήμερα ο Χριστόφορος Πέσκιας και τη συνοδεύει με τέλειες αρωματικές μπρουσκέτες. Συνταγή : Χριστόφορος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grFor English Recipe scroll down Τα σημερινά μπακαλιαροκεφτεδάκια είναι πορτογαλέζικη συνταγή και μια διαφορετική πρόταση για όσους δεν νηστεύουν. Τη συνταγή τη[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤα σημερινά μπακαλιαροκεφτεδάκια είναι πορτογαλέζικη συνταγή και μια διαφορετική πρόταση για όσους δεν νηστεύουν. Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα παλιό περιοδικό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά σφυρίδα φιλέτο ή ροφός: 800 γρ. (4 κομμάτια από 200 γρ. η μερίδα) κρεμμύδι: 1 ξερό ψιλοκομμένο βασιλομανίταρα αποξηραμένα: 500 γρ. (ή 1 κιλό φρέσκα)[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά σφυρίδα φιλέτο ή ροφός: 800 γρ. (4 κομμάτια από 200 γρ. η μερίδα) κρεμμύδι: 1 ξερό ψιλοκομμένο βασιλομανίταρα αποξηραμένα: 500 γρ. (ή 1 κιλό φρέσκα)[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια τα καλαμαράκια 40 ml ελαιόλαδο 10 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 2 πιπερίτσες πεπεροντσίνο* τριμμένες ή 1 κουτ. σούπας μπούκοβο[...]
Πηγή: gastronomos.grΊσως να έχετε ακούσει ότι το «κανονικό» ριζότο γίνεται μόνο με τις ιταλικές ποικιλίες, Arborio και Carnarolli. Λοιπόν προσωπικά δεν συμφωνώ και σας[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1 φλιτζάνι συν 1 κουταλιά της σούπας παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο, 2 κρεμμύδια, ξεφλουδισμένα ψιλοκομμένα, 2 σκελίδες σκόρδου ξεφλουδισμένες πολτοποιημένες, 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1,5 κιλό ψάρι σκορπιό ή άλλο νόστιμο πετρόψαρο 400 γρ. κίτρινη κολοκύθα ½ φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 άτομα 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 150 γραμμάρια λευκό ξηρό κρασί ½ κιλό σπανάκι καθαρισμένο 2 κουταλιές της σούπας δυόσμος 4 κουταλιές της[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά για το ψάρι 800 γρ. ψάρι γλώσσα φιλέτο 100 γρ. ντομάτα λιαστή 50 γρ. σέλερυ 10 γρ. αλάτι 3 γρ. πιπέρι άσπρο 30 γρ. χυμός λεμονιού 50 γρ. ελαιόλαδο Υλικά[...]
Πηγή: ucook.gr/cook30 γρ Βούτυρο ή Ελαιόλαδο 4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο 1 ματσάκι σχοινόπρασσο (Chives) ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο (πατήστε τις μέσα σε αλάτι να λιώσουν) 2 φλ.[...]
Πηγή: cooktherapy.gr(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Ο executive chef Ευστράτιος Καλαθάκης μάς φτιάχνει μια μακαρονάδα που αναδεικνύει απόλυτα την πρώτη ύλη, καθώς η γεύση της[...]
Πηγή: bostanistas.gr250 γρ φιλέτο ξιφία 1 ντομάτα 2 πιπεριές 1/2 σκελίδα σκόρδο βασιλικός, δυόσμος το χυμό από ένα λεμόνι 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 κ.γ. μουστάρδα αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό καλαμαράκια 1 κιλό κρεμμύδια 1 ποτήρι λευκό κρασί 2 φύλλα δάφνης λίγα κλωνάρια δυόσμου μοσχοκάρυδο αλάτι μερικές ίνες σαφράν λάδι Σε ένα τηγάνι με λάδι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook(photo: Ευστράτιος Καλαθάκης) Οι γαρίδες έχουν μεγάλη γοητεία, τις βρίσκεις σχεδόν παντού, είναι διαθέσιμες φρέσκες ή κατεψυγμένες, είναι εύκολες στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΠρώτη Ιουλίου σήμερα (Καλό μήνα!) και φίλοι, γνωστοί και συνάδερφοι όλοι ζούμε στον πυρετό της δίαιτας για να βγούμε στην παραλία, μπας και προλάβουμε να[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΣαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το λατινικό savor που σημαίνει νόστιμο.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr