Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
1-1 ½ κιλό ψάρια (μαρίδες, ή κουτσομούρες, ή παλαμίδι) ½ ποτήρι λάδι 1 ποτήρι ξύδι 1 κεφάλι σκόρδο 1 ματσάκι δεντρολίβανο 3-4 φύλλα δάφνης 1 πακέτο μαύρες[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr2 φιλέτα πέρκας 4 κ.σ. σουσάμι άψητο 1 κ.σ. σταφίδες μαύρες ψιλές αλάτι ελαιόλαδο Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα πασπαλίζουμε πάνω - κάτω με το σουσάμι.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος έρχεται πριν προλάβουμε να κλείσουμε μια ολόκληρη εβδομάδα νηστείας και επιτρέπει την ψαροφαγία.Είναι πολύ σημαντική στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια εκπληκτική συνταγή που συνδυάζει το αλμυρό με το γλυκό που οι ρίζες της χάνονται μέσα στο χρόνο και αποδεικνύει ότι η γλυκόξινη γεύση αρέσει στους Έλληνες[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr4 πέρκες, μετρίου μεγέθους (350 – 400 γραμ. η κάθε μία), καθαρισμένες Για την γέμιση 250 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 100 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠαραδοσιακό Κερκυραϊκό ορεκτικό. Ασυνήθιστος συνδυασμός γεύσεων σε μια παραδοσιακή σπεσιαλιτέ. Τι χρειαζόμαστε: Ένα κιλό ψάρια (μαρίδες μεγάλες, γόπες,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧταπόδι με γλυκόξινη σάλτσα και άρωμα εσπεριδοειδών. Τι χρειαζόμαστε: 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό (η προετοιμασία του γίνεται όπως στη συνταγή ¨ Χταποδομεζές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό ψάρια για τηγάνι (γόπες ή σαρδέλα) 2 κουταλιές ξύδι 2 σκελίδες σκόρδο 4 κουτ σούπας πετιμέζι 3 κουταλιές αλεύρι 3 κουταλιές λάδι 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΗ σάλτσα Αγιωργίτικο που δημιούργησα παρέα με τον αγαπημένο μου συνεργάτη, chef Μανώλη Μαυριγιαννάκη του Point A Bar & Restaurant, στο ξενοδοχείο Ηρώδειο, δεν[...]
Πηγή: caruso.grΩς λάτρης των ψαριών, πάντα ψάχνω νέους τρόπους μαγειρέματος ώστε να κάνω και τους συνδαιτυμόνες μου να τα αγαπήσουν. Η μητέρα μου, συνήθιζε να κάνει[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια 2-4 άτομα 2 βρασμένοι αστακοί (700 γραμμάρια ο καθένας) 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 150 γραμμάρια λευκό ξηρό κρασί 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα 3[...]
Πηγή: sidagi.gr25η Μαρτίου και ο μπακαλιάρος έχει την τιμητική του στο τραπέζι του Έλληνα σε όποιο μέρος του κόσμου και αν ζει! Κορυφαία επιλογή είναι το αχτύπητο δίδυμο[...]
Πηγή: magiacook.grΣυνταγή: Γιάvvnς Σολάκnς (Big Deals) Υλικά (για 4 άτομα) 8 γαρίδες Νο 8 100 γρ. κουνουπίδι, τσάτνεϊ 375 γρ. αχλάδι κομμένο 60 γρ. μήλο κομμένο 125 γρ. ντομάτα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 -5 άτομα) 1 κιλό μέτρια καλαμάρια καθαρισμένα (όχι όμως τεμαχισμένα), 1 κονσέρβα (400 γρ.) ντομάτες ψιλοκομμένες, ½ φλ. ελαιόλαδο, 2/3 φλ. ρύζι[...]
Πηγή: xrysessyntages.com(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Η περίοδος της νηστείας δεν πρέπει να μας φαίνεται περιοριστική, μιας και ο κόσμος της μαγειρικής είναι τεράστιος, βρε παιδιά.[...]
Πηγή: bostanistas.grΛατρεύω τις γαρίδες... λατρεύω και τα μακαρόνια... τι λέτε να τα συνδυάσουμε και να φιτάξουμε μια τελεια και πολύ γρήγορη μακαρονάδα; Τι χρειαζόμαστε: 2 μικρές[...]
Πηγή: cookpad.com/gr800 γρ. σουπιές 1 μέτριο κρεμμύδι 1 πράσο 500 γρ. σπανάκι 40 γρ. σταφίδες 40 γρ. κουκουνάρι αλάτι- πιπέρι 1/2 ματσάκι άνηθο Οδηγίες 45 λεπτά Κόβουμε τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (Σερβίρει 4 ) Μικρά ψαράκια (κουτσομούρες, λαβράκια, μπαρμπούνια, λιθρίνια)(όποιο από αυτά σας αρέσει ή και συνδυασμός) ελαιόλαδο για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: sidages.gr