Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Πρώτη Ιουλίου σήμερα (Καλό μήνα!) και φίλοι, γνωστοί και συνάδερφοι όλοι ζούμε στον πυρετό της δίαιτας για να βγούμε στην παραλία, μπας και προλάβουμε να[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ Φέτος την 25η Μαρτίου, εκτός απο τον κλασσικό τηγανητό βακαλάο, δικιμάσαμε ακόμη μια ιταλική συνταγή με βακαλάο μαγειρεμένο στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜερακλίδικοι Ουζομεζέδες... αγαπημένη κατηγορία φαγητών! Σήμερα λοιπόν μαγειρεύουμε ψαροσαλάτα με φιλέτα γλώσσας, πατάτες βραστές και κόκκινο πιπέρι. Έχετε[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά (2 μερίδες) 2,5 κουταλιές βούτυρο 2,5 κουταλιές αλεύρι 1/2 κουταλάκι αλάτι 3 κουταλάκια κάρι σκόνη 1,5 κουταλιά κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο 1/2[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (6 μερίδες) 500 γρ. φετουτσίνια 125 γρ. αρακάς φρέσκος ή κατεψυγμένος 1/3 φλυτζ λευκό κρασί 1,5 φλυτζ παχιά κρέμα 8 φέτες καπνιστός σολωμός 3[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 350 γρ. γαρίδες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/3 φλιτζ κόκκινο κρεμμύδι κομμένο 1 κουταλάκι Μαντράς κάρι (καυτερό) 1 πιπέρι τσίλι[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (8-10 μερίδες) : 5 κουταλάκια ελαιόλαδο 250 γρ. βρασμένο κρέας καβουριού 250 γρ. γαρίδες καθαρισμένες 1 κουταλιά γλυκιά σόγια σος 1 κουταλιά[...]
Πηγή: yumyum.grΜία ελαφριά πρόταση για το βραδινό σας. Χρόνος Προετοιμασίας 25΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 άτομα 125 γρ. νουντλς ρυζιού 30 ml. φυστικέλαιο 1 σκελίδα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤην απέχθειά μου για το καθάρισμα ψαριών την ξέρετε. Το περίεργο είναι ότι με τα μικρά θαλασσινά δεν νιώθω τόσο χάλια. Για χταπόδι κλπ δεν το συζητάμε. Τέσπα,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές με “ποσάρισμα”. Ποσάρισμα είναι η[...]
Πηγή: caruso.grΤηγανητά καλαμαράκια αμπελοφάσουλα σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά. Για τα καλαμαράκια μου πλένω κόβω καθαρίζω και ρίχνω μια κουτ σούπας μαγειρική σόδα Αφήνω 20[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΝόστιμο και διαιτητικό φαγάκι και με πολλές βιταμίνες. ΥΛΙΚΑ 4 φιλέτα σολωμού αλάτι πιπέρι λαδάκι ίσα που λαδώνουμε τα φιλέτα Για την σως 1/2 ποτήρι του[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΥΛΙΚΑ 4 φιλετα γλωσσας 150 γραμμαρια βουτυρο 200 γραμμαρια κρεμα γαλακτος 1 ποτηρι σαμπανιας το χυμο ενός λεμονιου, το ξυσμα ½[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΕμένα δώσε μου γαρίδες ,και πάρε μου την ψυχή!!!! βραστές,τηγανητές,σαγανάκι ,φρέσκες, κατεψυγμένες…ότι νάνε!! Σήμερα κάναμε σαγανάκι, και όπως λέει και[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΥΛΙΚΑ 1 κιλο μετρια καλαμαρακια φρεσκα η'κατεψυγμενα Αλατι Αλευρι 300 gr .περιπου 1λιτρο λαδι για το τηγανισμα ελαιολαδο σπορελαιο,μισο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΜια κλασική παραδοσιακή μακαρονάδα με ολόφρεκη σαρδέλα και αρωματικό μάραθο. Η απόδειξη πως τα μικρά, πεντανόστιμα ψαράκια δεν τρώγοντα μόνο ψητά ή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΔεν το αντέχω όταν όλοι τον Ιανουάριο ξεκινούν να μιλούν για υγιεινή διατροφή. Οι άνοστες σούπες και τα βαρετά πιάτα λαχανικών με εξοργίζουν όσο και εκείνοι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Αφήνοντας πίσω μας την εθνική και θρησκευτική μας γιορτή με την ηλιόλουστη μέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη... υποδεχθήκαμε σήμερα μια μέρα μουντή,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜεζές για την παρέα έξι ατόμων ή κανονικό φαγητό για να χορτάσουν τρεις; Εσείς αποφασίζετε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, μην παραλείψετε επ' ουδενί το καλό[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ: 4 τεμ. καλαμάρια η θραψαλα Γεμιση: 150 γρ.διαφορα τυρία τριμενα(μίγμα) 100 γρ πλιγούρι (αβραστο) 1κ.σ. κάππαρη ψιλοκομμενη 1 φλυτζανακι ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.gr500 γρ. πέννες ΗΛΙΟΣ 200 γρ. αποφλοιωμένες γαρίδες 50 γρ. βούτυρο 80 γρ. καστανή ζάχαρη 100 ml. σάλτσα σόγιας 50 γρ. κάσιους ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 3 σκελίδες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookγλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας by pandespani Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΓια αυτή τη συνταγή θα σας πρότεινα να χρησιμοποιήσετε μεγάλες γαρίδες και όχι τις πολύ μικρές. Εγώ πήρα νωπές και τις καθάρισα, αλλά αν δεν ξέρετε πως,[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΣτα γενέθλιά μου, ο αδερφός μου με τη νύφη μου μου πήραν το βιβλίο του αγαπημένου Τζέιμι Όλιβερ, "15 λεπτά γεύματα". Αυτή ήταν η πρώτη συνταγή που δοκίμασα. Ο[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΤεμπάλ με αστακό και ρύζι Υλικά 1 αστακός, περίπου 1 κιλό (φρέσκος ή κατεψυγμένος) 450 γραμμάρια ρύζι κίτρινο 1 κρεμμύδι Αλεύρι Φρυγανιά τριμμένη Μαϊντανός[...]
Πηγή: greekouzina.gr