Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Υλικά: Για 2-4 άτομα 400 γραμμάρια κουσκούς ή πλιγούρι Δύο ντομάτες ψιλοκομμένες σε κύβους Ένα ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο Χυμός από μισό λεμόνι Μισό ματσάκι[...]
Πηγή: sidagi.grΥΛΙΚΑ : 2 φλυτζάνια πλιγούρι 4 φλ. νερό βραστό 500 γρ μανιταρια portobello 100 γρ κατσικίσιο τυρι 100 γρ γραβιέρα 1 ώριμη ντομάτα 1 ματσάκι μαϊντανό χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΣαλάτα με ρεβίθια και πλιγούρι ζεστή για τις μέρες τις κρύες και κρύα για το καλοκαίρι! Μουλιάζουμε τα ρεβίθια για 12 ώρες, την επομένη τα βράζουμε σε μπόλικο[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grKISIR Το κισίρ, πολλοί το μπερδεύουν με το ταμπουλέ . Η αλήθεια είναι οτι συγγενεύει πάρα πολύ, μερικοί μάλιστα το αποκαλούν "τούρκικο ταμπουλέ", καθώς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ σημερινή μας συνταγή θεωρούμε πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μαγειρέψαμε για πρώτη φορά κινόα! Για όσους δε γνωρίζουν (όπως κι εμείς πριν λίγο καιρό),[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑυτές τι μέρες η διατροφή μου βασίζεται περισσότερο σε σαλάτες και η αναζήτηση μιας διαφορετικής με έφτασε σε αυτή. Προσαρμογή από τα γνωστά περιοδικά που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr700 γρ. λαυράκι 2καροτα 3φρεσκα κρεμμυδάκια 1 σκελίδα σκόρδο 1/2μ μαϊντανό 2 λεμόνια [το χυμό] 4 ίνες κρόκο 1/2 κούπα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 2 ποτ. πλιγούρι[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 ποτηρι πληγουρι 3 χρωματα πιπεριες(κοκκινη-πορτοκ-κιτρινη) μαιντανος δυοσμος 4-5 λιαστες ντοματες (προερετικα) 1 λεμονι (το χυμο) αλατι-πιπερι Βαζουμε σε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 400 γραμμάρια κουσκούς ή πλιγούρι Δύο ντομάτες ψιλοκομμένες σε κύβους Ένα ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο Χυμός από μισό λεμόνι Μισό ματσάκι[...]
Πηγή: sidagi.grΣΑΛΑΤΑ ΤΑΜΠΟΥΛΕ ΥΛΙΚΑ [για 4 ατομα] 600 γραμμαρια πληγουρι 5-6 κρεμμυδακια φρεσκα ψιλοκομμενα 1/2 ματσακι μαιδανο ψιλοκομενο 3 μετριες ντοματες ωριμες κομμενες[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΖεσταίνουμε το φούρνο στους 200ο C. Βάζουμε σ' ένα ταψάκι το κρεμμύδι το σκόρδο και την γλυκοπατάτα. Ραντίζουμε με 1 κουταλιά ελαιόλαδο και ψήνουμε μέχρι να[...]
Πηγή: toarkoudi.grΚαι αυτή η συνταγή είναι κρητικιά, το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή να το φτιάξετε που οι χοχλιοί είναι παχιοί και οι ντομάτες μπόλικες. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: greekmasa.gr100 γρ φακή 100 γρ πλιγούρι 1 πιπεριά 1 ντομάτα
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής 200 γρ. πλιγούρι Fytro 120 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι (ξερό) 3 ντομάτες ψιλοκομμένες χωρίς σπόρους 1 μεγάλο μάτσο μαϊντανός ψιλοκομμένο λίγος[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ Ελληνική κουζίνα έχει πολλές επιρροές από την Ανατολή, λόγω της γεωγραφικής της θέσης. Προσωπικά βρίσκω την ανατολίτικη μαγειρική πολύ ενδιαφέρουσα. Μία[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΧοχλιοί με χόντρο? Καλοκαίρι, Χερσόνησος Κρήτης, 3 μήνες αραχτοί χωρίς σχολείο, παιχνίδι, θάλασσα, θέατρο… Η γιαγιά μας να φτιάχνει χόντρο και να τον[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΥλικά 300 γρ. ρεβίθια 1 φλιτζάνι πλιγούρι 3 καρότα, το 1 κομμένο σε κυβάκια 2 κλωνάρια σέλινο, το ένα κομμένο σε κυβάκια 3 αγκινάρες κονσέρβας στραγγισμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 6 μέτριες πιπεριές Φλωρίνης (ντοματοπιπεριές) 4 κουταλιές της σούπας πλιγούρι ζέας (ή απλό πλιγούρι) 2 κουταλιές της σούπας διατροφική μαγιά 5-10[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.gr