Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Το μπρόκολο είναι ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κραμβοειδών (Σταυρανθών) του γένους Κράμβη ( Brassica ). Είναι ένα είδος λάχανου και προήλθε από το άγριο[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο μπρόκολο είναι ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κραμβοειδών (Σταυρανθών) του γένους Κράμβη ( Brassica ). Είναι ένα είδος λάχανου και προήλθε από το άγριο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑυτό ναι! Είναι γκουρμεδιά. Χρειάζεται τύχη να βρεις μεγάλο ψάρι με αυγά. Ο ροφός είχε γίνει σούπα πριν καιρό, τα αυγά του και το συκώτι του όμως με[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 κουταλιά της σούπας κάθε ένα από ελαιόλαδο και βούτυρο 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι μπέικον, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: sidagi.grΤο περιοδικό έλεγε "Root vegetable & rice galette" αλήθεια τι είναι galette εγώ δεν έβγαλα ακριβές συμπέρασμα, έτσι το ονόμασα τάρτα, άλλωστε τι σημασία[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚοντινός συγγενής του λάχανου και του κουνουπιδιού, το μπρόκολο ανήκει στην οικογένεια των Κραμβοειδών και προέρχεται από το άγριο λάχανο. Κι όσο κι αν μικροί[...]
Πηγή: suntagesvromi.blogspot.grΠοια κοινή σαλάτα. Αδυνατίζει, προλαμβάνει τον καρκίνο, σώζει την καρδιά, καθαρίζει το δέρμα και κατεβάζει το ζάχαρο; Η πολίτικη! Τα μυστικά της δύναμης της[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΥλικά : 3 συκώτια κότας 3 κουταλιές κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο 3 κουταλιές βούτυρο φρέσκο ανάλατο 1/3 φλιτζάνι κονιάκ 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος αλάτι[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. ορεκιέτες (αυτάκια) ή πεταλούδες, φουζίλι ή νιόκι. 800 γρ. μπρόκολο πλυμένα (μόνο τα ανθάκια) 250 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου 1[...]
Πηγή: yumyum.grΠοια κοινή σαλάτα. Αδυνατίζει, προλαμβάνει τον καρκίνο, σώζει την καρδιά, καθαρίζει το δέρμα και κατεβάζει το ζάχαρο; Η πολίτικη! Τα μυστικά της δύναμης της[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣυντάκτες: Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος, Σγούρου Αγάθη, βιοπαθολόγος. Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr