Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά: Για 4-6 άτομα Χυμό από 1 λεμόνι 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 πρέζα κανέλα 1 πρέζα μπαχάρι τριμμένο 1 πρέζα γαρύφαλλο τριμμένο 1 πρέζα τζίντζερ 1 πρέζα[...]
Πηγή: sidagi.grΤο Glühwein, το “πυρακτωμένο κρασί” ή το “κρασί που λάμπει”, δημοφιλέστατο στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη, είναι το κόκκινο, ζεστό,[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr1 Μεγάλο Αστακό 4-5 μεγάλα φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους (ή 1 πακέτο φρέσκα σε συσκευασία 450 γρ.) 10-15 σπαράγγια φρέσκα 5-6 ελιές χονδροκομμένες 1 φρέσκο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο κουνουπίδι συνηθίζουμε και το τρώμε βραστό για σαλάτα. Τώρα τη σαρακοστή μπορείτε να το μαγειρέψετε ως κυρίως πιάτο με σάλτσα ντομάτας. Η συνταγή που σας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣυνταγή της Βασούλας σήμερα με νόστιμο τουρσί που είναι και εύκολο! Υλικά Πράσινες ή όχι ώριμες ντομάτες σέλερυ 2 πιπεριές Φλωρίνης 2 πιπεριές καυτερές 4[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλό μήνα! Φτάσαμε στον πρώτο μήνα της Άνοιξης, κρατήστε γερά και σε λίγο ο καιρός θα αρχίσει τις καλοσύνες! Ξέρω ότι σήμερα κανονικά θα έπρεπε να είχα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr3 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο στον ψιλό τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο[...]
Πηγή: gastronomos.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ Μετά την πολύ επιτυχημένη μαρμελάδα καρότο, με περγαμόντο και καρδάμωμο , νομίζω οτι ήταν φυσικό επακόλουθο να έρθει και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr⅓ από ένα μικρό λάχανο 1 καρότο μεγάλο, τριμμένο στον τρίφτη 1 κλωναράκι σέλινο με τα φύλλα του, ψιλοκομμένο 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε μικρά κυβάκια 2[...]
Πηγή: cooklos.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ Μετά την πολύ επιτυχημένη μαρμελάδα καρότο, με περγαμόντο και καρδάμωμο , νομίζω οτι ήταν φυσικό επακόλουθο να έρθει και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣυναντάμε τα φυτά κάπαρης να φύονται ελεύθερα στη φύση. Είναι ένα μαγευτικό φυτό που αναπτύσσεται σε μέρη με πλήρη ηλιοφάνεια και ζεστό έως πολύ ζεστό[...]
Πηγή: kitchenstori.es5 καρότα ελαιόλαδο 1/4 κ.γ. κύμινο ολόκληρο 1/4 κ.γ. σπόρους κόλιανδρο 1/4 κ.γ. γλυκάνισο αλάτι πιπέρι χυμό από μισό λεμόνι 150 γρ. φέτα κομμένη σε κομμάτια[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΌποιος παρακολουθεί συστηματικά το blog μου, σίγουρα γνωρίζει ότι είμαι θιασώτης της υγιεινής διατροφής. Επιπλέον, χωρίς να είμαι ο ίδιος vegetarian, φροντίζω[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr[Shutterstock] Το παντζάρι το είχα ήδη χρησιμοποιήσει για να φτιάξω κέικ, οπότε ήξερα ότι ταιριάζει πολύ καλά με τις γλυκιές γεύσεις. Το ερώτημα ήταν με τι[...]
Πηγή: bostanistas.gr