Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Αγαπάμε όλοι τις ζύμες και αν είναι χωρίς ζύμωμα ακόμα καλύτερα. Θα σας πω την δική μου συνταγή για Τσουρέκια χωρίς. Χωρίς ζύμωμα-βούτυρο-λάδι-αυγά-γάλα Ναι[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.gr100 γρ.λευκό ταραμοπολτό 2 νεροπότηρα καλαμποκέλαιο(όχι τέρμα γεμάτα) 1 φλ.καφέ χλυαρό νερό 1 λεμόνι τον χυμό του Οδηγίες Το κύριο μυστικό σε αυτήν την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σπιτική μαγιονέζα είναι μια εντελώς παρεξηγημένης δυσκολίας σάλτσα. Γίνεται πολύ γρήγορα -λιγότερο από 5 λεπτά- πανεύκολα και οι πιθανότητες να «κόψει»[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Έχουμε συνηθίσει τα ρολά κρέατος να τα βάζουμε στο φούρνο. Δοκιμάστε να τα φτιάξετε στο τηγάνι και θα γίνουν απρόσμενα νόστιμα. Το πιο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά 800 γρ. πατάτες 200 γρ. παρμεζάνα, γκράνα ή κεφαλοτύρι τριμμένο 200 γρ. μπέικον 50 γρ. βούτυρο 3 αυγά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο λίγο μοσχοκάρυδο αλάτι,[...]
Πηγή: icookgreek.comΑισθάνθηκα πως πριν από τη ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ήθελα να ανεβάσω ένα ποστ από κάτι που μου αρέσει πολύ, όπως μια μεγάλη χορταστική σαλάτα υπερπαραγωγή, για να μου[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά Σκληρό τυρί 1 φέτα (να είναι σκληρό για σαγανάκι κατά προτίμηση Όλυμπος , χονδροκομμένο τετράγωνο) Καλαμποκέλαιο ίσα να βραχεί το τηγάνι Αλεύρι για το[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά 800 γρ. πατάτες 200 γρ. παρμεζάνα, γκράνα ή κεφαλοτύρι τριμμένο 200 γρ. μπέικον 50 γρ. βούτυρο 3 αυγά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο λίγο μοσχοκάρυδο αλάτι,[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ συνταγή αφορά το περίβλημα, δηλαδή τη ζύμη την οποία θα γεμίσετε με τη δική σας γέμιση για να φτιάξετε έπειτα τα δικά σας spring rolls! Τι χρειαζόμαστε: 125[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ 25η Μαρτίου πλησιάζει και συνήθως την ημέρα του Ευαγγελισμού οι περισσότερες νοικοκυρές φτιάχνουν παστό, ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο, με τραγανό κουρκούτι και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 4 μέτριες πατάτες 1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο λίγο αλεύρι καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε καλά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr