Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Ως διατηρημένα αυγά ψαριών, xαρακτηρίζoνται οι oλόκληρες ωοθήκες, ή τα απαλλαγμένα από ίνες και μεμβράνες αυγά διαφόρων ψαριών, πoυ έxoυν υποστεί επεξεργασία[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ κρέμα ντομάτας είναι μία κλασσική συνταγή της διεθνούς κουζίνας, ελάχιστα γνωστή όμως στην Ελλάδα (αλλά και στην υπόλοιπη ευρωπαϊκή Μεσόγειο, ίσως επειδή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 ψάρι μεγάλο (συναγρίδα, φαγκρί) καθαρισμένο 7 φλυτζάνια νερό 3/4 φλυτζάνι λάδι 5 καρότα 3 ρίζες σέλινο 3 κρεμμύδια 1 φύλλο δάφνης 3 πατάτες μαγιονέζα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά συνταγής 1 κιλό γαρίδες 1 φλιτζάνι αρακάς βρασμένος 800 γρ. πατάτες, βρασμένες, ξεφλουδισμένες 1 κρεμμύδι μικρό, ψιλοκομμένο 1 αγγουράκι τουρσί σε[...]
Πηγή: icookgreek.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά για 4-6 άτομα 1 χταπόδι γύρω στα 800-900 γρ. 2 φύλλα δάφνης, 1 κρεμμύδι καρφωμένο με 4 γαρίφαλα, 1 κουταλάκι σπόρoυς πιπεριού, 2 κουταλιές ξίδι, 6[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4-6 άτομα 1 χταπόδι γύρω στα 800-900 γρ. 2 φύλλα δάφνης, 1 κρεμμύδι καρφωμένο με 4 γαρίφαλα, 1 κουταλάκι σπόρoυς πιπεριού, 2 κουταλιές ξίδι, 6[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια χορταστική σαλάτα γεμάτη βιταμίνες και Ω3, που ετοιμάζεται σε μόλις 25 λεπτά. Και για όσους μετράνε τις θερμίδες σας λέμε ότι έχει 489 KCAL η κάθε μερίδα.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά μπακαλιάρος παστός (ξαρμυρισμένος) ροφός φιλέτο γλώσσας & πέρκας (τηγανισμένα σε λίγο αλεύρι) κρεμμύδια φρέσκα 5 - 6 σκελίδες σκόρδο 5 - 6[...]
Πηγή: megatv.com/cook700γρ.-1 κιλό παστός μπακαλιάρος ή κατεψυγμένος (φιλέτο με δέρμα) ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρασί λευκό 1 κλωνάρι σέλινο ½ πράσο ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια[...]
Πηγή: cooklos.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Βοδινή γλώσσα παστή 150 γρ ψιλοκομμένη σε λωρίδες Σελινόριζα 250 γρ ψιλοκομμένη σε λωρίδες Ζαμπόν 150 γρ ψιλοκομμένο σε λωρίδες Μανιτάρια 150 γρ φρέσκα[...]
Πηγή: chefoulis.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΘυμάστε τον ελληνικό έργο με το συχωρεμένο το Θανάση Βέγγο, στο οποίο, αφού έχει φάει άφθονο σκόρδο, εξολοθρεύει με την ανάσα του τους εχθρούς, κραυγάζοντας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΨάρι σε φέτες (μπακαλιάρος, σφυρίδα, συναγρίδα) ή ολόκληρο (τα “δεύτερα” ψάρια, που ο ψαράς “ντρέπεται” να τα πάει με το που θα “πιάσει η βάρκα” στα εστιατόρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα 1 ψάρι για βραστό γύρω στο 1 ½ κιλό (συναγρίδα, σφυρίδα, ροφός) 3 καλά καθαρισμένα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 κλαράκια σέλινο 400[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κιλό κατεψυγμένες γαρίδες ψιλοκομμένες 1 1/4 φλιτζάνι βούτυρο κομμένο σε κύβους 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 πιπεριές πράσινες[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά για 6 άτομα Ζωμός 1 κεφάλι σολομού, ½ περίπου κιλό, 1 καρότο ξεφλουδισμένο και τεμαχισμένο, 4 κλωναράκια μαϊντανού, 1 κουταλάκι σπόροι μαύρου πιπεριού,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔοκιμάστε την οπωσδήποτε... Χρειάζονται: 1/2 κούπα μαγιονέζα 2 κουταλάκια μουστάρδα 2 κουταλιές χυμός λεμονιού 3 κούπες πατάτες βρασμένες και κομμένες σε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr