πορτοκαλοπιτα κεικ | μοσχαρι στιφαδο δρισκας | τζιγεροσαρμάδες ψησιμο | βασιλοπιτα με φαρινα | ρυζι πιλαφι ακης | φιλετακια χοιρινα αλα κρεμ αργυρω | συνταγη για λουκουμαδες αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλατες, Ορεκτικα με σκορδο

Βρέθηκαν 20 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΑΣΊ ΠΑΡΜΑΝΤΙΈ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ // HACHIS[...]

ΑΣΊ ΠΑΡΜΑΝΤΙΈ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ Το ασί παρμαντιέ ( hachis parmentier ) απο την Γαλλία, είναι ένα πιάτο με βάση τον πουρέ πατάτας και μοιάζει πάρα πολύ με[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ♦♦ PATATE E[...]

ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Ενα απλο και ευπαρουσιαστο συνδευτικο. Τα συστατικα του, ψηνονται με το ζουμακι τους και γινονται νοστιμα και ελαφρα. Μια[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ♦♦ UOVA SOTT'OLIO[...]

ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ Στον αποηχο τω πασχαλιατικων συνταγων, ακομη μια προταση για την καταναλωση των αυγων που περρισεψαν. Η ιδεα δεν ειναι δικια μου,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΈΖΕ ♦♦ PEPERONI ALLA[...]

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΈΖΕ Μια καταπληκτικη πιπεροσαλατα απο την Πούλια (Απουλια). Οι πιπεριες σωταρονται ελαφρα σε ελαιολαδο, ωστε να παραμεινουν τραγανες και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ "ΤΗΓΑΝΗΤΑ" ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Κολοκυθάκια ψημένα στον φούρνο με τραγανή κρούστα. Γίνονται πολύ νοστιμότερα και βέβαια πιό ελαφριά από τα τηγανητά. Το[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ // RANA[...]

ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ Αν και ο καιρός μοιάζει ανοιξιάτικος, το φθινόπωρο προχωράει. Στο ψαράδικο στο χωριό, το οποίο όπως είπαμε φέρνει μόνο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΒΑΤΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ  //  RAZZA IN UMIDO

ΒΑΤΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ Ο βάτος είναι από εκείνα τα περίεργα ψάρια, όπως η πεσκανδρίτσα και η ρίνα, που δεν θα τα συναντήσετε ποτέ ολόκληρα στο ιχθυοπωλείο, και δεν θα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ "ΤΗΓΑΝΗΤΑ" ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Κολοκυθάκια ψημένα στον φούρνο με τραγανή κρούστα. Γίνονται πολύ νοστιμότερα και βέβαια πιό ελαφριά από τα τηγανητά. Το[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : TUCEN ED FA' SOL[...]

* TUCEN ED FA' SOL E OV * ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Καλημέρα σας! 6 Φεβρουαρίου σήμερα, ημέρα του ραντεβού μας[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ♦♦ DOMATOKEFTE'DES : LE[...]

ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ Καθώς δεν εχω τριγυρίσει πολυ στα νησιά του Αιγαίου, τους ντοματοκεφτέδες τους είχα μεν ακουστά, αλλα δεν τους είχα δοκιμάσει ποτέ.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΗΤΕΣ ΣΑΛΑΤΑ  ♦♦  PEPERONI GRIGLIATI

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΗΤΕΣ ΣΑΛΑΤΑ Αγαπημενη καλοκαιρινη, ψητη σαλατα. Εδω σε μια χρωματιστη προταση, για να εντυπωσιασετε σε ενα επισημο τραπεζι... Υλικα : πιπεριες σε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy