Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
ΑΣΊ ΠΑΡΜΑΝΤΙΈ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ Το ασί παρμαντιέ ( hachis parmentier ) απο την Γαλλία, είναι ένα πιάτο με βάση τον πουρέ πατάτας και μοιάζει πάρα πολύ με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Ενα απλο και ευπαρουσιαστο συνδευτικο. Τα συστατικα του, ψηνονται με το ζουμακι τους και γινονται νοστιμα και ελαφρα. Μια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΥΓΑ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ Στον αποηχο τω πασχαλιατικων συνταγων, ακομη μια προταση για την καταναλωση των αυγων που περρισεψαν. Η ιδεα δεν ειναι δικια μου,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΙΠΕΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΈΖΕ Μια καταπληκτικη πιπεροσαλατα απο την Πούλια (Απουλια). Οι πιπεριες σωταρονται ελαφρα σε ελαιολαδο, ωστε να παραμεινουν τραγανες και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ "ΤΗΓΑΝΗΤΑ" ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Κολοκυθάκια ψημένα στον φούρνο με τραγανή κρούστα. Γίνονται πολύ νοστιμότερα και βέβαια πιό ελαφριά από τα τηγανητά. Το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ Αν και ο καιρός μοιάζει ανοιξιάτικος, το φθινόπωρο προχωράει. Στο ψαράδικο στο χωριό, το οποίο όπως είπαμε φέρνει μόνο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΤΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ Ο βάτος είναι από εκείνα τα περίεργα ψάρια, όπως η πεσκανδρίτσα και η ρίνα, που δεν θα τα συναντήσετε ποτέ ολόκληρα στο ιχθυοπωλείο, και δεν θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ "ΤΗΓΑΝΗΤΑ" ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Κολοκυθάκια ψημένα στον φούρνο με τραγανή κρούστα. Γίνονται πολύ νοστιμότερα και βέβαια πιό ελαφριά από τα τηγανητά. Το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr* TUCEN ED FA' SOL E OV * ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Καλημέρα σας! 6 Φεβρουαρίου σήμερα, ημέρα του ραντεβού μας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ Καθώς δεν εχω τριγυρίσει πολυ στα νησιά του Αιγαίου, τους ντοματοκεφτέδες τους είχα μεν ακουστά, αλλα δεν τους είχα δοκιμάσει ποτέ.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΗΤΕΣ ΣΑΛΑΤΑ Αγαπημενη καλοκαιρινη, ψητη σαλατα. Εδω σε μια χρωματιστη προταση, για να εντυπωσιασετε σε ενα επισημο τραπεζι... Υλικα : πιπεριες σε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr