Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑπλώστε χεράκι πάρτε ρολάκι..έτσι για μια μπυρίτσα στο τσακ μπαμ !!! Καλοκαίρι Ελλάδα τι άλλο θέλουμε απλά κ νόστιμα!!!♥️ Ένα φύλλο κρούστας το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑυθεντικό μεξικάνικο γουακαμόλε – αφιερωμένο στον υπέροχο Salvador Perez Κληροδότημα των παλαιών Ατζέκων, μια πυκνή, κρεμώδης σάλτσα με αβοκάντο, εντελώς[...]
Πηγή: pandespani.comμαρούλι ντομάτα αγγούρι αυγό ζαμπόν γκούντα σως κοκτέιλ Για την αυθεντική σως κοκτέιλ σπιτική μαγιονέζα 1 καπάκι κονιάκ κέτσαπ Οδηγίες Αρχικά κόβουμε όλα τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη σαλάτα σουβλάκι 12 οδοντογλυφίδες–sticks για κοκτέιλ 12 κυβάκια φέτα σε μέγεθος καρυδιού 12 ντοματίνια τσέρι 12 ελιές χωρίς κουκούτσι 12 φύλλα[...]
Πηγή: argiro.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! Η μονοτονία δεν είναι το δυνατό μου σημείο ή μάλλον είναι το αδύνατό μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια όσους δεν κρατιούνται από την πείνα!!! Εννοείται ότι η γέμιση καθορίζεται από εσάς!!! Υλικά για 1 ατομική κρέπα-ομελέτα: 2 μεγάλα αυγά 3 κουτ.σ. γάλα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr5 αυγά 200 γρμ λουκάνικα κοκτέιλ κομμένα σε ροδέλες 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 μικρό κρεμυδάκι ψιλοκομμένο 200 γρμ. τυρί γκούντα ή ένταμ χοντροτριμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓλυκό κόκκινο καρπούζι κατ΄ ευθείαν από την καρδιά του καλοκαιριού και αλμυρή πικάντικη φέτα συνδυάζονται σ΄ ένα υπέροχο εναγκαλισμό για τους λάτρεις των[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 10 πατάτες μικρού μεγέθους, οβάλ σχήματος 20 λεπτές φέτες προσούτο Ευρυτανίας ή 10 λουκάνικα κοκτέιλ 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο 4 κουταλιές της[...]
Πηγή: icookgreek.comΑυτή η συνταγή μου πήρε τέσσερις γραμμές για να τη γράψω... Τέσσερις ολόκληρες γραμμές. Κι αν σας θυμίζει κάτι, είναι γιατί το πιάτο αυτό κάνει σήμερα δεύτερη[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! Η μονοτονία δεν είναι το δυνατό μου σημείο ή μάλλον είναι το αδύνατό μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ «κανονική» μαγιονέζα ως γνωστόν θέλει αυγά! Και μάλιστα θέλει φρέσκα αυγά, δεδομένου ότι προστίθενται ωμά κατά την παρασκευή της. Αν πετύχω φρέσκα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΡωσική Σαλάτα Χρόνος προετοιμασίας: 4 ώρες Υλικά 2 μέτριες πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κυβάκια 450γρ ανάμεικτα λαχανικά 4+2 αυγά βραστά 1 κονσέρβα[...]
Πηγή: kouzzzina.grTips για το καθάρισμα των κρεμυδιών Ενα καλομαγειρεμένο στιφάδο με μικρά κρεμυδάκια και λαγό ή κουνέλι είναι ότι ποιο λαχταριστό στο τραπέζι μας. Πως όμως[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr