Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
1 κιλό φρέσκο μπρόκολο 500 γραμ. στραγγιστό γιαούρτι 500 γραμ. φέτα σκληρή, τριμμένη 100 γραμ. αμύγδαλο φιλέ 2 κρόκοι αυγών Αλάτι, πιπέρι και 1 κ.γλ. ζάχαρη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr60 ml. λάδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 γρ πιπέρι καγιέν 10 γρ. κόλιανδρο 10 γρ. κύμινο 2,5 εκ. φρέσκια πιπερόριζα, σε λεπτές φέτες 2 μελιτζάνες ακαθάριστες,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά: 2 φλυτζάνια σιτάρι νερό για το μούλιασμα του σιταριού αλάτι 6 ξερά βερύκοκα, κομμένα σε κυβάκια 2-3 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο 3 κουταλιές της[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Πράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.comΟι παραλλαγές για τα ρεβίθια δεν εξαντλούνται τόσο εύκολα. Και επειδή είναι ένα υλικό χαμηλό σε θερμίδες, εσείς δεν έχετε παρά να τις φτιάξετε όλες. Υλικά για[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα αυγά σύννεφα αποτελούν παγκοσμίως την τελευταία τάση σε πρωινό και brunch. Είναι πολύ νόστιμα, ελαφριά όπως τα βραστά, έχουν παιχνιδιάρικο όγκο και μια[...]
Πηγή: pandespani.comΤαιριάζει στον χειμώνα αυτή η σαλάτα με ρόδι όχι γιατί δεν μπορεί να γίνει κι άλλες εποχές, αλλά γιατί με το χρώμα που δίνει στο πιάτο και στο τραπέζι ανοίγει[...]
Πηγή: pandespani.comΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.com18/5/14 Παντζάρια και φρέσκα κρεμμύδια είναι πλέον στην εποχή τους και στο ZannetCooks είναι γνωστό ότι προτιμάμε πάντα φρέσκα εποχιακά υλικά, κάθε φορά που[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚάτι πολύ εκνευριστικό και απογοητευτικό όταν είσαι blogger, είναι το να βλέπεις τη δουλειά σου αναδημοσιευμένη σε άλλα blogs και ιστοσελίδες χωρίς την άδειά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈχω μανία με τα χρωματιστά ψωμιά και τα παξιμαδάκια που φτιάχνω προσθέτοντας στη ζύμη αλεύρι από χαρούπι , χόρτα ή κολοκύθα και μανταρίνια μαζί με ελαιόλαδο.[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι αρχαίοι θεωρούσαν τη ρόκα χόρτο αφροδισιακό αλλά και φάρμακο για τα μάτια. Πίστευαν επίσης ότι προστατεύει τους κήπους από τα βλαβερά ζωύφια και τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΚροκέτες μπακαλιάρου με σκορδαλιά Υλικά 400 γραμμάρια παστός μπακαλιάρος 4 μέτριες πατάτες 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο 2 κουταλιές σούπας μαϊντανός[...]
Πηγή: greekouzina.grσαλατικά της αρεσκείας μας (ποσότητα αρκετή για 4 άτομα: π.χ. 1 λόλα, 1 σαλάτα, 1 μικρό μαρούλι) 6-8 φέτες καπνιστή γαλοπούλα ή άλλο αλλαντικό της αρεσκείας[...]
Πηγή: gastronomos.grΕίναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυνταγες μαγειρικης με τον Σεφ Νικόλα Σακελλαριου Σαλάτα Με Κοτόπουλο,αμύγδαλα &σώς Σκόρδου http://www.facebook.com/nikolas.sakellariou Υλικά για 2 άτομα 1[...]
Υλικά 50 γρ βούτυρο 1 με 1,5 κιλά μανιτάρια κομμενα στα τεσσερα 20 σπόροι κάρδαμο 2 κουτ του γλυκού κύμινο 2 κουτ του γλυκού κόλιανδρο 3 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΕίμαι από τους πάρα πολύ τυχερούς ανθρώπους που είχαν τη χαρά να περάσουν ένα πολύ μεγάλο μέρος της παιδικής τους ηλικίας με τη γιαγιά τους (η οποία[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΤόσο απλά. Διότι έπιασαν οι ζέστες και ονειρεύομαι σαλάτες. Βραστά κόκκινα παντζάρια, μπόλικο ελαιόλαδο, καλό ξίδι από κόκκινο κρασί, αλμυρή, σκληρή βαρελίσια[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά για μια κούπα: 1/2 κούπα ή 100 γρ. ωμά ξερά αμύγδαλα 2 κούπες νερό 4 κ.σ. χυμό λεμονιού ή 4 κ.σ. μηλόξιδο ή 1 κ.γ. κιτρικό οξύ 100 γρ. ή 12 κ.σ. κοφτές[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr17/5/14 Ρώσικο πλοφ με ξερά φρούτα και αυγά η πρόταση μας σήμερα. Στην πραγματικότητα είναι ένα λατρεμένο πιάτο του Ουζμπεκιστάν αλλά γενικότερα ιδιαίτερα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά : 1 κούπα ή περίπου 150 γρ. ωμά ξερά αμύγδαλα 2 κούπες νερό 4 μέτρια αγγούρια (συνολικά περίπου 500 γρ.) 4 μικρές σκελίδες σκόρδο (ή 2 ανάλογα πόσο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. Το βασικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤην ταραμοσαλατα δεν τη συμπαθω ιδιαιτερα,μα την Μ. Εβδομαδα που νηστευουμε την τιμουμε...α, και την Κ.Δευτερα...τον υπολοιπο χρονο μάλλον μου ειναι αδιαφορη![...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grFor the recipe in English click here Είναι υπέροχο να σμίγει η οικογένεια, όταν τα μέλη της μένουν σε διαφορετική πόλη! Επειδή η μοίρα με κράτησε στο νησί που[...]
Πηγή: theveggiesisters.gr