Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Υλικά για 4 άτομα 1 κόκκινη + μια κίτρινη πιπεριά, σε τετράγωνα 2 ½ εκ. 2 κολοκυθάκια μοιρασμένα κατά μήκος, κομμένα σε μπουκιές, 2 μικρές μελιτζάνες,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 500 γρ. κολοκύθια, 120 γρ. φέτα, 50 – 70 γρ. αλεύρι, ¼ από ένα ματσάκι δυόσμο, ¼ από ένα ματσάκι μαϊντανό, 2 αβγά, αλάτι, πιπέρι. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τρίβετε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 25 άτομα 5 μέτριες πατάτες (1 κιλό), 1 φλ. τριμμένο κεφαλοτύρι, 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 γερή πρέζα τριμμένο ξηρό δυόσμο, 1 μεγάλο αβγό,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) ½ κιλό φρέσκια αλατισμένη αναρή, ½ φλ. τριμμένο χαλλούμι, 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο (ή μαϊντανό), 2 αβγά ελαφρά χτυπημένα, 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟι παραλλαγές για τα ρεβίθια δεν εξαντλούνται τόσο εύκολα. Και επειδή είναι ένα υλικό χαμηλό σε θερμίδες, εσείς δεν έχετε παρά να τις φτιάξετε όλες. Υλικά για[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6-8 ΑΤΟΜΑ) 1 μεγάλη λιβανέζικη πίτα κομμένη σε μπουκιές, λάδι για τηγάνισμα, καλύτερα ελαιόλαδο, 2 φλ. τρυφερά μαρουλόφυλλα σε λωρίδες, 1 φλ. φύλλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-5 ΑΤΟΜΑ) 4 μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους/μπουκιές (ξεφλουδισμένες ή αξεφλούδιστες), 12 ντοματίνια κομμένα στη μέση ή 2 μέτριες ντομάτες σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια από τις αγαπημένες μου καλοκαιρινές σαλάτες. Το καλαμάρι και οι γαρίδες τρώγονται πολύ εύκολα κρύα, ειδικά αν είναι μαριναρισμένα με αρωματικό πέστο. Ο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΦάε αυτό Κογχύλια στο φούρνο με σάλτσα μανιταριών ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 410 (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 35γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 29γρ. ΛΙΠΟΣ: 14γρ. ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ ΛΙΠΟΣ: 5γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΛατρεύω το πουργούρι και ό,τι γίνεται με αυτό. Έχει την ιδιότητα να απορροφά όλα τα υπέροχα ζουμιά του φαγητού και αυτό το πιάτο δεν αποτελεί εξαίρεση. Θα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6-8 ΑΤΟΜΑ) 1 μεγάλη λιβανέζικη πίτα κομμένη σε μπουκιές, λάδι για τηγάνισμα, καλύτερα ελαιόλαδο, 2 φλ. τρυφερά μαρουλόφυλλα σε λωρίδες, 1 φλ. φύλλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com