Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
υλικά 1 πακέτο λινγκουίνι (500 γρ.) 700 γρ. μύδια με το κέλυφος ή ένα σακουλάκι καθαρισμένα στο ζωμό τους 1 μέτρια μαραθόριζα (φινόκιο) ή δύο μικρές 1 μέτριο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝΟΣΤΙΜΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Την επό,εμη φορά που θα σας περισσέψουν λίγα μακαρόνια, δο κιμάσ τε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα μια ωραιότατη χορταστική[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το πέστο και τα λιγκουίνι 400 γρ. παντζάρια βρασμένα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 100 γρ. καρύδια 500 γρ. λιγκουίνι Τυρί τριμμένο Δυόσμο Ξύσμα λεμονιού Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τα καραμελωμένα παντζάρια 400 γρ. παντζάρια βρασμένα και καθαρισμένα 3 σκ. σκόρδο 4 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο 30 ml ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι θυμάρι φρέσκο Για το[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.comΝΟΣΤΙΜΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Την επόμενη φορά που θα σας περισσέψουν λίγα μακαρόνια, δο κιμάσ τε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα μια ωραιότατη χορταστική[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr