Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 97 συνταγές
Σε μοναστήρι των Γιαννιτσών έφαγα αυτές τις πατατόπιτες, με ενθουσίασαν και τις έκανα μαντεύοντας τα υλικά! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Πίτες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά για τη ζύμη brioche : 500 γρ. αλεύρι λευκό μαλακό 260 ml γάλα φρέσκο πλήρες 70 γρ. βούτυρο 1 βανίλια 100 γρ. ζάχαρη (4-5 κουτ. σούπας) 8 γρ. μαγιά ξηρή[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr40-50 χοχλιούς χοντρούς σακασμένους 2 φρέσκες ντομάτες 2 κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουτ.γλ. πελτέ αλάτι(κατά προτίμηση αθό αλατιού) πιπέρι ρίγανη ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο φύλλο κρούστας πουρές πατάτας 2 πιπεριές χρωματιστές 2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος) 2 κύβους ζωμό κοτόπουλο 200 γρ.τυρί τριμμένο 100 γρ. μπέικον[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑπλή συνταγή με λίγα υλικά αλλά ο συνδυασμός τους είναι μοναδικός! Παντρεύοντας το κουνουπίδι με το λεμόνι σε αυτή την συνταγή μας δίνουν μια γερή δόση[...]
Πηγή: tasteandtell.grΑποτοξίνωση σήμερα!!! Όποιος μπορεί να τα βρει, δεν υπάρχει καλύτερο χορταρικό, (βότανο)είναι βλαστάρια όπωςκαι τα άγρια σπαράγγια. Τα πλένουμε καλά, και τα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr“Ποτέ χοχλιός μπουμπ o υριστός δε φεύγει απ' το τηγάνι, ανε γλιτώσει απ' τη φωθιά τ' αλάτσι τονε πιάνει!” Εφημερίδα Πατρίς www . patris . gr[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΈχω μανία με τα χρωματιστά ψωμιά και τα παξιμαδάκια που φτιάχνω προσθέτοντας στη ζύμη αλεύρι από χαρούπι , χόρτα ή κολοκύθα και μανταρίνια μαζί με ελαιόλαδο.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά χοχλιοί:(σαλιγκάρια): μισό κιλό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλάτι: 2-3 κουταλιές της σούπας ξύδι: 4-5 κουταλιές της σούπας δεντρολίβανο Εκτέλεση Βράζετε[...]
Πηγή: icookgreek.comΑυτή είναι μια γρήγορη συνταγή για κέρασμα τελευταίας στιγμής. "Σαλιγκάρια" σφολιάτας με κεφαλοτύρι Υλικά: 1 φύλλο σφολιάτας 100 με 150 γρ. κεφαλοτύρι πάπρικα[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΦαγητό του χωριού μου πολύ παλιό και αγαπημένο. Στη συνέχεια θα δούμε πολλά φαγητά στα οποία χρησιμοποιείται ο ξινόχοντρος. Ξινόχοντρο έφτιαχναν και φτιάχνουν[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 κιλό σαλιγκάρια 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί ή ξίδι 1 ποτηράκι αλεύρι 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο Εκτέλεση συνταγής[...]
Πηγή: sidages.gr1 κιλό χοντροί χοχλιοί (=μεγάλα σαλιγκάρια) αλάτι λάδι ξίδι λίγο αριζμαρί (=δεντρολίβανο) λίγος τσόχος (=ζοχός) Σημείωση: χοχλιούς δεν έχω αγοράσει ποτέ, αν[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠοιος θα το πίστευε ότι θα μαγείρευα χοχλιούς!!!! Έλα όμως που καμμιά φορά ξεπερνάς κάποια θέματα κι αλλάζεις γνώμη. Χοχλιούς έχω φάει μια φορά πριν πολλά[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ δεύτερη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό της PARMIGIANO REGGIANO είναι έτοιμη! Μια πρόταση που συνδιάζει γεύση , αισθητική και θρεπτικότητα. Τα σαλιγκάρια είναι[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΧοχλιοί (Σαλιγκάρια) όπως τα φτιάχνει η γιαγιά μου στην Κρήτη. Τι χρειαζόμαστε: 30 με 40 μεγάλους χοχλιούς 2/3 της κούπας ελαιόλαδο 2 μεγάλες ντομάτες 2 μέτρια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr